Lot: 1

Güncel Fiyat: 2.000 TL Açılış Fiyatı: 2.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

ASİLZADE ROMALI KABARTMA RÖLYEF MÜCEVHER TAŞI

Bir ''mEdusA'' eseri olan, yekpare mermer taştan çalıştığımız, yapımı haftalar süren kabartma Romalı büstü. Ölçüler: 103.2 gr. & 7x5cm

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • ASİLZADE ROMALI KABARTMA RÖLYEF MÜCEVHER TAŞI-Bir ''mEdusA'' eseri olan, yekpare mermer taştan çalıştığımız, yapımı haftalar süren kabartma Romalı büstü. 
Ölçüler: 103.2 gr. & 7x5cm

    Lot No: 1

    Lot: 1

    ASİLZADE ROMALI KABARTMA RÖLYEF MÜCEVHER TAŞI-Bir ''mEdusA'' eseri olan, yekpare mermer taştan çalıştığımız, yapımı haftalar süren kabartma Romalı büstü. Ölçüler: 103.2 gr. & 7x5cm

    TLSatıldı
  • ROMA SEDEF KÖLE KOLYESİ-Roma Köle Kolyesi! Antik Roma'da kölelerin boynuna açmayacakları şekilde demir zincire bağlı demir kolyeler takılırdı. Bu kolyeler kilitli ve demir olduğu için köleler tarafından asla çıkarılmazdı ve yakalanmaları durumunda üzerinde sahibinin iletişim bilgileri yazardı. Bizde Medusa antik mücevherler olarak günümüz uyarlı sedeften bir köle kolyesi çalıştık! Ve Louvre müzesinde bir köle kolyesi üzerinde yazılan yazıyı bu sedef üzerine kazıdık! "Kaçmamı engelleyin ve beni Callistus'un bahçesinde yaşayan efendim Viventius'a geri gönderin!"
Ölçüler: 7.6x5.6 cm

    Lot No: 2

    Lot: 2

    ROMA SEDEF KÖLE KOLYESİ-Roma Köle Kolyesi! Antik Roma'da kölelerin boynuna açmayacakları şekilde demir zincire bağlı demir kolyeler takılırdı. Bu kolyeler kilitli ve demir olduğu için köleler tarafından asla çıkarılmazdı ve yakalanmaları durumunda üzerinde sahibinin iletişim bilgileri yazardı. Bizde Medusa antik mücevherler olarak günümüz uyarlı sedeften bir köle kolyesi çalıştık! Ve Louvre müzesinde bir köle kolyesi üzerinde yazılan yazıyı bu sedef üzerine kazıdık! "Kaçmamı engelleyin ve beni Callistus'un bahçesinde yaşayan efendim Viventius'a geri gönderin!" Ölçüler: 7.6x5.6 cm

    TLSatıldı
  • PRES CAM ANTİK İNTAGLİO YÜZÜK TAŞLARI-Tam 4 adet renkli camlar üzerine pres tekniği ile antik stil intagliolar çalışılmış mücevher taşları.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    PRES CAM ANTİK İNTAGLİO YÜZÜK TAŞLARI-Tam 4 adet renkli camlar üzerine pres tekniği ile antik stil intagliolar çalışılmış mücevher taşları.

    TLSatıldı
  • PRES CAM ANTİK İNTAGLİO YÜZÜK TAŞLARI-Tam 4 adet renkli camlar üzerine pres tekniği ile antik stil intagliolar çalışılmış mücevher taşları.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    PRES CAM ANTİK İNTAGLİO YÜZÜK TAŞLARI-Tam 4 adet renkli camlar üzerine pres tekniği ile antik stil intagliolar çalışılmış mücevher taşları.

    TLSatıldı
  • MOR LABRADORİT İNTAGLİO MÜCEVHER TAŞI-Labradorit taş üzeri roma şövalye intaglio çalıştığımız ''mEdusA'' eseri intaglio büyük boy mücevher taşı. mor rengi iyileştirme yapılarak labaratuvar ortamında ekstra renklendirilmiştir.
Ölçüler: 5x5cm 40.8gr.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    MOR LABRADORİT İNTAGLİO MÜCEVHER TAŞI-Labradorit taş üzeri roma şövalye intaglio çalıştığımız ''mEdusA'' eseri intaglio büyük boy mücevher taşı. mor rengi iyileştirme yapılarak labaratuvar ortamında ekstra renklendirilmiştir. Ölçüler: 5x5cm 40.8gr.

    TLSatıldı
  • ÖZEL TASARIM GÜMÜŞ ZEUS YÜZÜK-Tamamı el işçiliği ile bir ''mEdusA'' eseri olan harika detaylara sahip, eterti (sonsuzluk) simgeleriyle süslü özel tasarım unısex antik stilde gümüş yüzüğümüz. komple 925 ayar gümüştür.
Ölçüler: 20 ölçü 17.6 gr.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    ÖZEL TASARIM GÜMÜŞ ZEUS YÜZÜK-Tamamı el işçiliği ile bir ''mEdusA'' eseri olan harika detaylara sahip, eterti (sonsuzluk) simgeleriyle süslü özel tasarım unısex antik stilde gümüş yüzüğümüz. komple 925 ayar gümüştür. Ölçüler: 20 ölçü 17.6 gr.

    TLSatıldı
  • ÖZEL TASARIM CAMEO TANRIÇA YÜZÜK-Tamamı el işçiliği ile bir ''mEdusA'' eseri olan harika detaylara sahip,  Jasper taş üzerine Cameo tekniği ile iki renkte tanrıça kabartması çalıştığımız, kenar kısımlarda sedef üzeri Pegasus intaglioları çalıştığımız komple gümüş antik stilde kral yüzüğümüz!
Ölçüler: 35.3 gr. 21 ölçü

    Lot No: 7

    Lot: 7

    ÖZEL TASARIM CAMEO TANRIÇA YÜZÜK-Tamamı el işçiliği ile bir ''mEdusA'' eseri olan harika detaylara sahip, Jasper taş üzerine Cameo tekniği ile iki renkte tanrıça kabartması çalıştığımız, kenar kısımlarda sedef üzeri Pegasus intaglioları çalıştığımız komple gümüş antik stilde kral yüzüğümüz! Ölçüler: 35.3 gr. 21 ölçü

    TLSatıldı
  • FİRUZE TAŞ ÜZERİ İNTAGLİO SANATI BALIKLI GÜMÜŞ KOLYE-Natürel firuze taş üzerine bereketi simgeleyen balık oymaları çalıştığımız ''mEdusA'' eseri gümüş kolyemiz.
Ölçüler: 3x2.5cm 8.9gr.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    FİRUZE TAŞ ÜZERİ İNTAGLİO SANATI BALIKLI GÜMÜŞ KOLYE-Natürel firuze taş üzerine bereketi simgeleyen balık oymaları çalıştığımız ''mEdusA'' eseri gümüş kolyemiz. Ölçüler: 3x2.5cm 8.9gr.

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİ TANRIÇA GÜMÜŞ KOLYE-Sedef üzerine kanatlı tanrıça oyması çalıştığımız ''mEdusA'' eseri güverse işçilikli gümüş üzeri altın kaplama kolyemiz.
Ölçüler: 3.8x3cm 5.1 gr

    Lot No: 9

    Lot: 9

    SEDEF ÜZERİ TANRIÇA GÜMÜŞ KOLYE-Sedef üzerine kanatlı tanrıça oyması çalıştığımız ''mEdusA'' eseri güverse işçilikli gümüş üzeri altın kaplama kolyemiz. Ölçüler: 3.8x3cm 5.1 gr

    TLSatıldı
  • MALAHİT TAŞ ÜZERİ İNTAGLİO SANATI GÜMÜŞ YÜZÜK-Harika bir malahit üzerine intaglio sahneli gümüş kolyemiz. Bir “mEdusA” eseridir.  

Ölçüler: (14.5 Ölçü) (12.8 Gr)

    Lot No: 10

    Lot: 10

    MALAHİT TAŞ ÜZERİ İNTAGLİO SANATI GÜMÜŞ YÜZÜK-Harika bir malahit üzerine intaglio sahneli gümüş kolyemiz. Bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (14.5 Ölçü) (12.8 Gr)

    TLSatıldı
  • AKİK TAŞLI İNTAGLİO SANATI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. Akik taşı üzerine elinde meşale tutan  Romalı soyluyu temsil eden intaglio sanatı çalıştığımız gümüş Kolyemiz!. 

Ölçüler: (3.5x2.5cm) (6.6gr.)

    Lot No: 11

    Lot: 11

    AKİK TAŞLI İNTAGLİO SANATI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. Akik taşı üzerine elinde meşale tutan Romalı soyluyu temsil eden intaglio sanatı çalıştığımız gümüş Kolyemiz!. Ölçüler: (3.5x2.5cm) (6.6gr.)

    TLSatıldı
  • ANTİKA HİTİT SAVAŞ AT ARABASI GÜMÜŞ YAKA İĞNESİ-Ölçüler: (7 cm) (6.9 Gr)

    Lot No: 12

    Lot: 12

    ANTİKA HİTİT SAVAŞ AT ARABASI GÜMÜŞ YAKA İĞNESİ-Ölçüler: (7 cm) (6.9 Gr)

    TLSatıldı
  • İNTAGLİO SANATI ROMALI KADIN TASVİRLİ ABALONE SEDEF GÜMÜŞ YÜZÜK-Bir ‘mEdusA’ eseridir. Abalone sedef üzerine elinde aynalı soylu bir kadını temsilen negatif intaglio çalıştığımız 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama Yüzüğümüz!. 
Ölçüler: (12.5 Ölçü) (8.9 Gr)

    Lot No: 13

    Lot: 13

    İNTAGLİO SANATI ROMALI KADIN TASVİRLİ ABALONE SEDEF GÜMÜŞ YÜZÜK-Bir ‘mEdusA’ eseridir. Abalone sedef üzerine elinde aynalı soylu bir kadını temsilen negatif intaglio çalıştığımız 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama Yüzüğümüz!. Ölçüler: (12.5 Ölçü) (8.9 Gr)

    TLSatıldı
  • ANTİKA MİNE SANATI NİLİN ANAHTARI ANKH KOLYE-Eski Mısır işçiliği olup 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (3.5 x 1.6 cm) (3.1 gr)

    Lot No: 14

    Lot: 14

    ANTİKA MİNE SANATI NİLİN ANAHTARI ANKH KOLYE-Eski Mısır işçiliği olup 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (3.5 x 1.6 cm) (3.1 gr)

    TLSatıldı
  • İÇİ FOSİLLİ LİTVANYA DAMLA KEHRİBAR GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.5 gr.) (3 x 1.2 cm)

    Lot No: 15

    Lot: 15

    İÇİ FOSİLLİ LİTVANYA DAMLA KEHRİBAR GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.5 gr.) (3 x 1.2 cm)

    TLSatıldı
  • KEHRİBAR TAŞLI İNTAGLİO BALIKLI GÜMÜŞ KÜPELER-Bir “mEdusA” eseridir. Tekerlek kesim mercan ve Firuze taşları kullanarak tasarlanmış Kehribar üzerine negatif intaglio çalıştığımız balık Küpelerimiz!.  
Ölçüler: (6cm) (3 Gr)

    Lot No: 16

    Lot: 16

    KEHRİBAR TAŞLI İNTAGLİO BALIKLI GÜMÜŞ KÜPELER-Bir “mEdusA” eseridir. Tekerlek kesim mercan ve Firuze taşları kullanarak tasarlanmış Kehribar üzerine negatif intaglio çalıştığımız balık Küpelerimiz!. Ölçüler: (6cm) (3 Gr)

    TLSatıldı
  • İRAN FİRUZE TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.2x1.5 cm) (4.3 gr.)

    Lot No: 17

    Lot: 17

    İRAN FİRUZE TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.2x1.5 cm) (4.3 gr.)

    TLSatıldı
  • DAMLA KESİM LARİMAR TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.9x1.3 cm) (5.3 Gr)

    Lot No: 18

    Lot: 18

    DAMLA KESİM LARİMAR TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.9x1.3 cm) (5.3 Gr)

    TLSatıldı
  • MALAHİT TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.7 x 1 Cm) (5.9 Gr)

    Lot No: 19

    Lot: 19

    MALAHİT TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.7 x 1 Cm) (5.9 Gr)

    TLSatıldı
  • A++ KALİTE LABRADORİT TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (7.1 gr) (4.6 x 2 cm)

    Lot No: 20

    Lot: 20

    A++ KALİTE LABRADORİT TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (7.1 gr) (4.6 x 2 cm)

    TLSatıldı
  • OSMANLI TUĞRASI GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA KOLYE-Ölçüler: (3.5 x2.5 cm) (3.2 Gr)

    Lot No: 21

    Lot: 21

    OSMANLI TUĞRASI GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA KOLYE-Ölçüler: (3.5 x2.5 cm) (3.2 Gr)

    TLSatıldı
  • ‘ALLAH’ YAZILI KALP FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.1x1.5 cm) (1.3 Gr)

    Lot No: 22

    Lot: 22

    ‘ALLAH’ YAZILI KALP FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.1x1.5 cm) (1.3 Gr)

    TLSatıldı
  • ZÜLFİKAR KILICI GÜMÜŞ KOLYE-(5.7x1 cm) (3.2 Gr)

    Lot No: 23

    Lot: 23

    ZÜLFİKAR KILICI GÜMÜŞ KOLYE-(5.7x1 cm) (3.2 Gr)

    TLSatıldı
  • KÖK YAKUT VE KÖK ZÜMRÜT TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ MEVLEVİ KOLYE-Ölçüler: (4.8 Gr) (5 x 2.2 cm)

    Lot No: 24

    Lot: 24

    KÖK YAKUT VE KÖK ZÜMRÜT TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ MEVLEVİ KOLYE-Ölçüler: (4.8 Gr) (5 x 2.2 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA EBCED HESABI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (19 Ölçü) (5.8 Gr)

    Lot No: 25

    Lot: 25

    ANTİKA EBCED HESABI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (19 Ölçü) (5.8 Gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE İTALYA YAPIMI ROMUS ROMULUS & KOLEZYUM GÖRSELLİ MADALYON BİLEKLİK-Ölçüler: (18 cm)

    Lot No: 26

    Lot: 26

    VİNTAGE İTALYA YAPIMI ROMUS ROMULUS & KOLEZYUM GÖRSELLİ MADALYON BİLEKLİK-Ölçüler: (18 cm)

    TLSatıldı
  • TÜRKMEN İŞİ OTANTİK DOĞALTAŞLI ALPAKA BİLEKLİK

    Lot No: 27

    Lot: 27

    TÜRKMEN İŞİ OTANTİK DOĞALTAŞLI ALPAKA BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • SICAK MİNE SANATI MERYEM ANA TASVİRLİ GÜMÜŞ ANTİKA PARÇA-Antika mineli bir eser, tasarım olarak kullanılabilir. Ölçüler: (3x 2.2 cm) (11.7 Gr)

    Lot No: 28

    Lot: 28

    SICAK MİNE SANATI MERYEM ANA TASVİRLİ GÜMÜŞ ANTİKA PARÇA-Antika mineli bir eser, tasarım olarak kullanılabilir. Ölçüler: (3x 2.2 cm) (11.7 Gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE MERYEM ANA ve ÇOCUK İSA TEMALI İKONİK KOLYE-Ölçüler: (6.6 x 4.1 cm)

    Lot No: 29

    Lot: 29

    VİNTAGE MERYEM ANA ve ÇOCUK İSA TEMALI İKONİK KOLYE-Ölçüler: (6.6 x 4.1 cm)

    TLSatıldı
  • AHŞAP HABBELİ ANTİKA PAPAZ TESBİHİ-Abanoz ağacından habbeleri bulunan antika papaz tesbihi

    Lot No: 30

    Lot: 30

    AHŞAP HABBELİ ANTİKA PAPAZ TESBİHİ-Abanoz ağacından habbeleri bulunan antika papaz tesbihi

    TLSatıldı
  • AZİZ CHRİSTOPER ve PAPA TEMALI İKONİK KOLYE-Ölçüler: (4.2 x 2.8 cm)

    Lot No: 31

    Lot: 31

    AZİZ CHRİSTOPER ve PAPA TEMALI İKONİK KOLYE-Ölçüler: (4.2 x 2.8 cm)

    TLSatıldı
  • KATOLİK KİLİSESİNİN EN ÇOK KALABALIK GRUBUNA SESLENEN PAPASI ANISINA TASARLANAN İKONİK KOLYE-Ölçüler: (Çap 3.2 cm)

    Lot No: 32

    Lot: 32

    KATOLİK KİLİSESİNİN EN ÇOK KALABALIK GRUBUNA SESLENEN PAPASI ANISINA TASARLANAN İKONİK KOLYE-Ölçüler: (Çap 3.2 cm)

    TLSatıldı
  • AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE SEDEF BROŞ-Ölçüler: (3.2 cm)

    Lot No: 33

    Lot: 33

    AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE SEDEF BROŞ-Ölçüler: (3.2 cm)

    TLSatıldı
  • AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE SEDEF KOLYE-Ölçüler: (5.3x3 cm)

    Lot No: 34

    Lot: 34

    AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE SEDEF KOLYE-Ölçüler: (5.3x3 cm)

    TLSatıldı
  • AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE SEDEF BROŞ-Ölçüler: (5.3x3.7 cm)

    Lot No: 35

    Lot: 35

    AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE SEDEF BROŞ-Ölçüler: (5.3x3.7 cm)

    TLSatıldı
  • DAL MERCAN GÜMÜŞ TASARIM GERDANLIK-Ölçüler: (40.5 cm) (7.9 gr.)

    Lot No: 36

    Lot: 36

    DAL MERCAN GÜMÜŞ TASARIM GERDANLIK-Ölçüler: (40.5 cm) (7.9 gr.)

    TLSatıldı
  • A+++ KALİTE FASET KESİM AYTAŞI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (Zincir uzunluğu 42 cm) (3.7x2 cm) (3.4 gr.)

    Lot No: 37

    Lot: 37

    A+++ KALİTE FASET KESİM AYTAŞI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (Zincir uzunluğu 42 cm) (3.7x2 cm) (3.4 gr.)

    TLSatıldı
  • ÇİÇEK MOTİFLİ ELMAS GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3 gr)

    Lot No: 38

    Lot: 38

    ÇİÇEK MOTİFLİ ELMAS GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3 gr)

    TLSatıldı
  • SİNEK FOSİLLİ BALTIK KEHRİBAR KOLYE-Neredeyse tüm habbelerinde fosıl bulunan, özellikle bir habbede net şekilde sinek fosıli bulunan milyonlarca yılda oluşmuş doğanın bizlere sunduğu gerçek bir şifa kaynağı. Ölçüler: (60 cm) (15.6 gr.)

    Lot No: 39

    Lot: 39

    SİNEK FOSİLLİ BALTIK KEHRİBAR KOLYE-Neredeyse tüm habbelerinde fosıl bulunan, özellikle bir habbede net şekilde sinek fosıli bulunan milyonlarca yılda oluşmuş doğanın bizlere sunduğu gerçek bir şifa kaynağı. Ölçüler: (60 cm) (15.6 gr.)

    TLSatıldı
  • NATÜREL KEHRİBAR KOLYE & BİLEKLİK LOTU-Ölçüler: (12.2 gr.)

    Lot No: 40

    Lot: 40

    NATÜREL KEHRİBAR KOLYE & BİLEKLİK LOTU-Ölçüler: (12.2 gr.)

    TLSatıldı
  • MEKİK MODEL DAMLA KEHRİBAR TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (3.1 gr.)

    Lot No: 41

    Lot: 41

    MEKİK MODEL DAMLA KEHRİBAR TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (3.1 gr.)

    TLSatıldı
  • SİNEK FOSİLLİ KEHRİBAR TAŞLI ZÜLFİKAR KILICI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (25 Ölçü) (8.8 gr.)

    Lot No: 42

    Lot: 42

    SİNEK FOSİLLİ KEHRİBAR TAŞLI ZÜLFİKAR KILICI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (25 Ölçü) (8.8 gr.)

    TLSatıldı
  • SENTETİK BLACK OPAL TAŞLI GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜK-Ölçüler: (23 Ölçü) (12 gr.)

    Lot No: 43

    Lot: 43

    SENTETİK BLACK OPAL TAŞLI GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜK-Ölçüler: (23 Ölçü) (12 gr.)

    TLSatıldı
  • ANTİKA GÖZ AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (19 Ölçü) (12.1 gr.)

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ANTİKA GÖZ AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (19 Ölçü) (12.1 gr.)

    TLSatıldı
  • MAVİ AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (26 Ölçü) (8.2 gr.)

    Lot No: 45

    Lot: 45

    MAVİ AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (26 Ölçü) (8.2 gr.)

    TLSatıldı
  • SARI AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (21 Ölçü) (17.7 gr)

    Lot No: 46

    Lot: 46

    SARI AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (21 Ölçü) (17.7 gr)

    TLSatıldı
  • ANTİKA AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (24.5 Ölçü) (20.4 gr)

    Lot No: 47

    Lot: 47

    ANTİKA AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (24.5 Ölçü) (20.4 gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SEDEF ENFİYE KUTUSU-Ölçüler: (2.7 cm)

    Lot No: 48

    Lot: 48

    VİNTAGE SEDEF ENFİYE KUTUSU-Ölçüler: (2.7 cm)

    TLSatıldı
  • DEV BOY DEKORLUK MOR ZİRKON CAM-Ölçüler: (4.5 cm) (61.7 Gr)

    Lot No: 49

    Lot: 49

    DEV BOY DEKORLUK MOR ZİRKON CAM-Ölçüler: (4.5 cm) (61.7 Gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE BOYNUZDAN YAPILMIŞ KOLYE LOTU

    Lot No: 50

    Lot: 50

    VİNTAGE BOYNUZDAN YAPILMIŞ KOLYE LOTU

    TLSatıldı
  • UZAK DOĞU İŞİ MERMER OYMA STRES ÇARKI LOTU-Ölçüler: (Ortalama çap:4.5 cm)

    Lot No: 51

    Lot: 51

    UZAK DOĞU İŞİ MERMER OYMA STRES ÇARKI LOTU-Ölçüler: (Ortalama çap:4.5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE LEYDİ TASVİRLİ PORSELEN BROŞ-Resim baskıdır. Ölçüler:  (4.1x3.2 cm)

    Lot No: 52

    Lot: 52

    VİNTAGE LEYDİ TASVİRLİ PORSELEN BROŞ-Resim baskıdır. Ölçüler: (4.1x3.2 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE DEV BOY LİR BROŞ-Ölçüler: (4.5x4.5 cm)

    Lot No: 53

    Lot: 53

    VİNTAGE DEV BOY LİR BROŞ-Ölçüler: (4.5x4.5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE LİMOGES PORSELEN BROŞ-Avrupa menşeili, antika limoges damgalı porselen broşumuz. 
Ölçüler: (4.6x4 cm)

    Lot No: 54

    Lot: 54

    VİNTAGE LİMOGES PORSELEN BROŞ-Avrupa menşeili, antika limoges damgalı porselen broşumuz. Ölçüler: (4.6x4 cm)

    TLSatıldı
  • VİKTORYA DÖNEMİNE AİT ORİJİNAL CAMEO GÜMÜŞ KOLYE & BROŞ-Deniz kabuğu üzeri tamamen el oyması, asilzade Leydi tasviri kabartması çalışılmış, Eski Avrupa yapımı 800 Ayar gümüş damgalı Cameo kolye & broş  
Ölçüler: (3x2.2 cm)

    Lot No: 55

    Lot: 55

    VİKTORYA DÖNEMİNE AİT ORİJİNAL CAMEO GÜMÜŞ KOLYE & BROŞ-Deniz kabuğu üzeri tamamen el oyması, asilzade Leydi tasviri kabartması çalışılmış, Eski Avrupa yapımı 800 Ayar gümüş damgalı Cameo kolye & broş Ölçüler: (3x2.2 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA SAVATLI YAPRAK FORMDA GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (6.3x2.4 cm) (6.8 Gr)

    Lot No: 56

    Lot: 56

    ANTİKA SAVATLI YAPRAK FORMDA GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (6.3x2.4 cm) (6.8 Gr)

    TLSatıldı
  • ESKİ SİVAS YAPIMI SAVAT İŞÇİLİKLİ ALPAKA BİLEKLİK-Ölçüler: (19.5 cm)

    Lot No: 57

    Lot: 57

    ESKİ SİVAS YAPIMI SAVAT İŞÇİLİKLİ ALPAKA BİLEKLİK-Ölçüler: (19.5 cm)

    TLSatıldı
  • AYKIRI FORMDA TOP TASARIMLI GÜMÜŞ BİLEKLİK-925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (20 cm) (7.5 gr)

    Lot No: 58

    Lot: 58

    AYKIRI FORMDA TOP TASARIMLI GÜMÜŞ BİLEKLİK-925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (20 cm) (7.5 gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE GÜMÜŞ KEMİK VE MERCAN TAŞLI BİLEKLİK-Vintage 925 Ayar gümüşten çalışılmış kemik üzeri mercan taşlı bileklik. Ölçüler: (İç çap 5.5 cm) (12.5 Gr)

    Lot No: 59

    Lot: 59

    VİNTAGE GÜMÜŞ KEMİK VE MERCAN TAŞLI BİLEKLİK-Vintage 925 Ayar gümüşten çalışılmış kemik üzeri mercan taşlı bileklik. Ölçüler: (İç çap 5.5 cm) (12.5 Gr)

    TLSatıldı
  • AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE BALIK BROŞ-Hem broş hem de toka olarak kullanılabilir. 
Ölçüler : (4.5 x 1.7 cm)

    Lot No: 60

    Lot: 60

    AVRUPA MENŞEİLİ VİNTAGE BALIK BROŞ-Hem broş hem de toka olarak kullanılabilir. Ölçüler : (4.5 x 1.7 cm)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI NAR FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.3 Gr) (2.3 cm)

    Lot No: 61

    Lot: 61

    TELKARİ SANATI NAR FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.3 Gr) (2.3 cm)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI FİYONK FORMDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.9 Gr) (3.7x1.8 cm)

    Lot No: 62

    Lot: 62

    TELKARİ SANATI FİYONK FORMDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.9 Gr) (3.7x1.8 cm)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI BÜYÜK BOY BALIK FORMDA GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (8.1 Gr) (7.2 cm)

    Lot No: 63

    Lot: 63

    TELKARİ SANATI BÜYÜK BOY BALIK FORMDA GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (8.1 Gr) (7.2 cm)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI AY-YILDIZLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (1.1 Gr) (2 cm)

    Lot No: 64

    Lot: 64

    TELKARİ SANATI AY-YILDIZLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (1.1 Gr) (2 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİK GÜVERSE İŞÇİKLİ YEŞİM TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Üzeri tamamen güverse işçiliği ile süslü, antik stilde tasarım yapılmış yeşim taşlı 925 ayar gümüş kolyemiz.Ölçüler: (3.4x3.2 cm) (6.5 gr.)

    Lot No: 65

    Lot: 65

    ANTİK GÜVERSE İŞÇİKLİ YEŞİM TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Üzeri tamamen güverse işçiliği ile süslü, antik stilde tasarım yapılmış yeşim taşlı 925 ayar gümüş kolyemiz.Ölçüler: (3.4x3.2 cm) (6.5 gr.)

    TLSatıldı
  • TRABZON HASIRI GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (44.2 Gr) (19 cm)

    Lot No: 66

    Lot: 66

    TRABZON HASIRI GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (44.2 Gr) (19 cm)

    TLSatıldı
  • MEKTUP TASARIMLI AÇILABİLİR GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.9 Gr) (2.5x1.1 cm)

    Lot No: 67

    Lot: 67

    MEKTUP TASARIMLI AÇILABİLİR GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.9 Gr) (2.5x1.1 cm)

    TLSatıldı
  • OYNAR EKLEM GÜMÜŞ BALIK KÜPELER-Ölçüler: (1.3 Gr) (4.4 cm)

    Lot No: 68

    Lot: 68

    OYNAR EKLEM GÜMÜŞ BALIK KÜPELER-Ölçüler: (1.3 Gr) (4.4 cm)

    TLSatıldı
  • ALMAN GÜMÜŞÜ BİRA BARDAĞI GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (2.5 Gr) (2.5 cm)

    Lot No: 69

    Lot: 69

    ALMAN GÜMÜŞÜ BİRA BARDAĞI GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (2.5 Gr) (2.5 cm)

    TLSatıldı
  • DANS EDEN ÇÖP ADAM GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (6.5 cm) (4.8 gr)

    Lot No: 70

    Lot: 70

    DANS EDEN ÇÖP ADAM GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (6.5 cm) (4.8 gr)

    TLSatıldı
  • ANTİKA ÖZEL KESİM YAPRAK FORMDA DAMLA KEHRİBAR GERDANLIK-1960’lı yıllardan kalma, Almanya menşeili, yekpare Natürel Kehribar kayalardan yapılma, her bir habbesi komple özel kesim, yaprak formu verilerek tasarlanmış bir doğa harikası mücevher Kehribar  gerdanlık!. Her noksanı o dönemin kıymetli ustaları tarafından tamamen el işçiliği ile üretilmiştir.. 
Ölçüler: (60 cm)(45.4 Gr)

    Lot No: 71

    Lot: 71

    ANTİKA ÖZEL KESİM YAPRAK FORMDA DAMLA KEHRİBAR GERDANLIK-1960’lı yıllardan kalma, Almanya menşeili, yekpare Natürel Kehribar kayalardan yapılma, her bir habbesi komple özel kesim, yaprak formu verilerek tasarlanmış bir doğa harikası mücevher Kehribar gerdanlık!. Her noksanı o dönemin kıymetli ustaları tarafından tamamen el işçiliği ile üretilmiştir.. Ölçüler: (60 cm)(45.4 Gr)

    TLSatıldı
  • FOSİLLİ KAYA DAMLA KEHRİBAR GÜMÜŞ BROŞ-1960’lı yıllardan kalma, Almanya menşeili FOSİLLİ kaya damla kehribar gümüş broş  
ÖLÇÜLER: (3.2 Gr) (4 cm)

    Lot No: 72

    Lot: 72

    FOSİLLİ KAYA DAMLA KEHRİBAR GÜMÜŞ BROŞ-1960’lı yıllardan kalma, Almanya menşeili FOSİLLİ kaya damla kehribar gümüş broş ÖLÇÜLER: (3.2 Gr) (4 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA TOLEDO SANATI KUŞ MOTİFLİ KOLYE-Ölçüler: (4.5x2.3 cm)

    Lot No: 73

    Lot: 73

    ANTİKA TOLEDO SANATI KUŞ MOTİFLİ KOLYE-Ölçüler: (4.5x2.3 cm)

    TLSatıldı
  • İNTAGLİO SANATI MALAHİT TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (3.5x1.4cm) (6 Gr)

    Lot No: 74

    Lot: 74

    İNTAGLİO SANATI MALAHİT TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (3.5x1.4cm) (6 Gr)

    TLSatıldı
  • İNTAGLİO SANATI FİRUZE TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Firuze sıkma firuzedir. Bir “mEdusA” eseridir. 
Ölçüler: (4x2.4 cm) (11.9 Gr)

    Lot No: 75

    Lot: 75

    İNTAGLİO SANATI FİRUZE TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Firuze sıkma firuzedir. Bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (4x2.4 cm) (11.9 Gr)

    TLSatıldı
  • AKİK HİLALLİ GÜMÜŞ EROS KOLYE-Aşkın ve şehvetin tanrısı olan Eros! Ve tabiki değişimi, sükuneti ve iç güdüsel duyguları betimleyen Ay! Tamamen gümüşten ve akik taşından hilal ile süslü antik stilde Aşk tanrısı Eros kolyemiz!.. Bir ''mEdusA'' eseridir.Ölçüler: (5.4x2cm) (6.4 gr.)

    Lot No: 76

    Lot: 76

    AKİK HİLALLİ GÜMÜŞ EROS KOLYE-Aşkın ve şehvetin tanrısı olan Eros! Ve tabiki değişimi, sükuneti ve iç güdüsel duyguları betimleyen Ay! Tamamen gümüşten ve akik taşından hilal ile süslü antik stilde Aşk tanrısı Eros kolyemiz!.. Bir ''mEdusA'' eseridir.Ölçüler: (5.4x2cm) (6.4 gr.)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİ İNTAGLİO GÜMÜŞ KOLYE-Sedef üzerine elinde hançer ve kılıç tutan Roma boy resmi intaglio çalıştığımız ''mEdusA'' eseri 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama kolyemiz. Ölçüler: (3.5x2.4cm)(6.2 gr.)

    Lot No: 77

    Lot: 77

    SEDEF ÜZERİ İNTAGLİO GÜMÜŞ KOLYE-Sedef üzerine elinde hançer ve kılıç tutan Roma boy resmi intaglio çalıştığımız ''mEdusA'' eseri 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama kolyemiz. Ölçüler: (3.5x2.4cm)(6.2 gr.)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE KIRMIZI ZİRKON TAŞLI KOLYE-Ölçüler: (4x1.5 cm)

    Lot No: 78

    Lot: 78

    VİNTAGE KIRMIZI ZİRKON TAŞLI KOLYE-Ölçüler: (4x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • 835 AYAR GÜMÜŞ ANTİKA (1960'LAR) ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.9x2.8 cm) (6.2 Gr)

    Lot No: 79

    Lot: 79

    835 AYAR GÜMÜŞ ANTİKA (1960'LAR) ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.9x2.8 cm) (6.2 Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ ARMUDİ KOLYE-Ölçüler: (3.2x2 ) ( 3.1 Gr)

    Lot No: 80

    Lot: 80

    GÜMÜŞ ARMUDİ KOLYE-Ölçüler: (3.2x2 ) ( 3.1 Gr)

    TLSatıldı
  • MARDİN İŞİ TELKARİ VAV HARFİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.7gr) (3.5 cm)

    Lot No: 81

    Lot: 81

    MARDİN İŞİ TELKARİ VAV HARFİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.7gr) (3.5 cm)

    TLSatıldı
  • MARDİN İŞİ TELKARİ FATIMA’NIN ELİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.5 x1.7 cm) (3.2 Gr)

    Lot No: 82

    Lot: 82

    MARDİN İŞİ TELKARİ FATIMA’NIN ELİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.5 x1.7 cm) (3.2 Gr)

    TLSatıldı
  • SEMAZEN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3x1.8 cm) (2.8 Gr)

    Lot No: 83

    Lot: 83

    SEMAZEN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3x1.8 cm) (2.8 Gr)

    TLSatıldı
  • NAL-I ŞERİF GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.2x1.2 cm) (2.7 Gr)

    Lot No: 84

    Lot: 84

    NAL-I ŞERİF GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.2x1.2 cm) (2.7 Gr)

    TLSatıldı
  • A+++ KALİTE İKİKİ LABRADORİT TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5x2.6 cm) (17.3 Gr)

    Lot No: 85

    Lot: 85

    A+++ KALİTE İKİKİ LABRADORİT TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5x2.6 cm) (17.3 Gr)

    TLSatıldı
  • KAPLANGOZU TAŞI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5.7 Gr) (3.5x1.5 cm)

    Lot No: 86

    Lot: 86

    KAPLANGOZU TAŞI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5.7 Gr) (3.5x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • KÜLTÜR İNCİ TASARIMLI GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (4.4Gr) (2.8 cm)

    Lot No: 87

    Lot: 87

    KÜLTÜR İNCİ TASARIMLI GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (4.4Gr) (2.8 cm)

    TLSatıldı
  • BAROK İNCİ GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (2.7 cm) (5.6 Gr)

    Lot No: 88

    Lot: 88

    BAROK İNCİ GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (2.7 cm) (5.6 Gr)

    TLSatıldı
  • MİSTİK TOPAZ TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-İçinde tüm renkleri barındıran, Mistik topaz taşlı, 925 Ayar Gümüş yüzüğümüz. 
Ölçüler: (12.5ölçü) (8.4gr.)

    Lot No: 89

    Lot: 89

    MİSTİK TOPAZ TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-İçinde tüm renkleri barındıran, Mistik topaz taşlı, 925 Ayar Gümüş yüzüğümüz. Ölçüler: (12.5ölçü) (8.4gr.)

    TLSatıldı
  • TAMAMI ELMAS TAŞLARDAN OLUŞAN BİLEKLİK ORTA APARATI-Komple gümüş ve üzeri altın kaplama, Hint işçiliği, üzeri komple elmaslarla bezeli bileklik orta aparatı. kenarlar delinmiş olduğundan dilediğiniz tasarımda kendi bilekliğinizi yapabilirsiniz.  (21.8 gr.)

    Lot No: 90

    Lot: 90

    TAMAMI ELMAS TAŞLARDAN OLUŞAN BİLEKLİK ORTA APARATI-Komple gümüş ve üzeri altın kaplama, Hint işçiliği, üzeri komple elmaslarla bezeli bileklik orta aparatı. kenarlar delinmiş olduğundan dilediğiniz tasarımda kendi bilekliğinizi yapabilirsiniz. (21.8 gr.)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI ÇİÇEK MOTİFLİ GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA BİLEKLİK-Ölçüler: (17.3 Gr) (18 cm)

    Lot No: 91

    Lot: 91

    TELKARİ SANATI ÇİÇEK MOTİFLİ GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA BİLEKLİK-Ölçüler: (17.3 Gr) (18 cm)

    TLSatıldı
  • AVRUPA BİNA RÖLYEFLİ SEDEF BROŞ-Avrupa'da bir şehir görseli rölyef çalışmış harika renkte sedef broş. iğnesi kırıktır. tasarıma uygun bir eser. Ölçüler: (10.2 Gr) (4.3x3 cm)

    Lot No: 92

    Lot: 92

    AVRUPA BİNA RÖLYEFLİ SEDEF BROŞ-Avrupa'da bir şehir görseli rölyef çalışmış harika renkte sedef broş. iğnesi kırıktır. tasarıma uygun bir eser. Ölçüler: (10.2 Gr) (4.3x3 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SEDEF TASARIMLI AYNA FİGÜRLÜ GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (5.5x3 cm) (11.1Gr)

    Lot No: 93

    Lot: 93

    VİNTAGE SEDEF TASARIMLI AYNA FİGÜRLÜ GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (5.5x3 cm) (11.1Gr)

    TLSatıldı
  • FİYONK MODEL GÜMÜŞ BROŞ-Sedef tasarımlı fiyonk model 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama gümüş broş!. bir kaç taşı düşmüştür. 
Ölçüler: (8.6 Gr) (4.5x2.7Cm)

    Lot No: 94

    Lot: 94

    FİYONK MODEL GÜMÜŞ BROŞ-Sedef tasarımlı fiyonk model 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama gümüş broş!. bir kaç taşı düşmüştür. Ölçüler: (8.6 Gr) (4.5x2.7Cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA GÜMÜŞ YAKA İĞNESİ LOTU-835 Ayar Gümüş Damgalıdır. 
Ölçüler: (8.6 gr)

    Lot No: 95

    Lot: 95

    ANTİKA GÜMÜŞ YAKA İĞNESİ LOTU-835 Ayar Gümüş Damgalıdır. Ölçüler: (8.6 gr)

    TLSatıldı
  • MİNE SANATI BALİK FORMDA VİNTAGE CHARM-Ölçüler: (4x3.2 cm)

    Lot No: 96

    Lot: 96

    MİNE SANATI BALİK FORMDA VİNTAGE CHARM-Ölçüler: (4x3.2 cm)

    TLSatıldı
  • MİKROMOZAİK TAŞLI KUŞ FORMUNDA BRONZ KÜPELER-Ölçüler: (2.5 cm) (4.7 gr)

    Lot No: 97

    Lot: 97

    MİKROMOZAİK TAŞLI KUŞ FORMUNDA BRONZ KÜPELER-Ölçüler: (2.5 cm) (4.7 gr)

    TLSatıldı
  • ARI FORMDA BRONZ KÜPELER-Klips kısımları 925 Ayar gümüştür. 
Ölçüler:  (4 Gr) (2.8 cm)

    Lot No: 98

    Lot: 98

    ARI FORMDA BRONZ KÜPELER-Klips kısımları 925 Ayar gümüştür. Ölçüler: (4 Gr) (2.8 cm)

    TLSatıldı
  • KUŞ FORMUNDA GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (6.1 Gr) (3 cm)

    Lot No: 99

    Lot: 99

    KUŞ FORMUNDA GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (6.1 Gr) (3 cm)

    TLSatıldı
  • SU YOLU MİKRO ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA BİLEKLİK-Ölçüler: (2.6 Gr) (18 cm)

    Lot No: 100

    Lot: 100

    SU YOLU MİKRO ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA BİLEKLİK-Ölçüler: (2.6 Gr) (18 cm)

    TLSatıldı
  • “O HİÇ KULUNA YETMEZ Mİ “ YAZILI DİNİ TASARIM GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (4.5 Gr) (16 Ölçü)

    Lot No: 101

    Lot: 101

    “O HİÇ KULUNA YETMEZ Mİ “ YAZILI DİNİ TASARIM GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (4.5 Gr) (16 Ölçü)

    TLSatıldı
  • HZ SÜLEYMAN MÜHRÜ İŞLEMELİ GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (22 ölçü) (9.6 Gr)

    Lot No: 102

    Lot: 102

    HZ SÜLEYMAN MÜHRÜ İŞLEMELİ GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (22 ölçü) (9.6 Gr)

    TLSatıldı
  • AKİK TAŞI ÜZERİNE EL KAZIMA İŞLEMELİ ANTİKA GÜMÜŞ YÜZÜK-Hem taşı hem kasası komple antika bir parça. Ölçüler: (13.5 Gr) (28 Ölçü)

    Lot No: 103

    Lot: 103

    AKİK TAŞI ÜZERİNE EL KAZIMA İŞLEMELİ ANTİKA GÜMÜŞ YÜZÜK-Hem taşı hem kasası komple antika bir parça. Ölçüler: (13.5 Gr) (28 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ANTİKA AKİK TAŞI ÜZERİNE HAT DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (9.3 Gr) (28 Ölçü)

    Lot No: 104

    Lot: 104

    ANTİKA AKİK TAŞI ÜZERİNE HAT DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (9.3 Gr) (28 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ANTİKA GÖZ AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (10.3 Gr) (20 Ölçü)

    Lot No: 105

    Lot: 105

    ANTİKA GÖZ AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (10.3 Gr) (20 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ORİJİNAL TUNUS MERCAN TASARIMLI GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜK-Ölçüler: (25 ölçü) (10 Gr)

    Lot No: 106

    Lot: 106

    ORİJİNAL TUNUS MERCAN TASARIMLI GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜK-Ölçüler: (25 ölçü) (10 Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ REPLİKA YAPIM OSMANLI DUALI YÜZÜK-Ölçüler: (13 ölçü) (5.2 gr)

    Lot No: 107

    Lot: 107

    GÜMÜŞ REPLİKA YAPIM OSMANLI DUALI YÜZÜK-Ölçüler: (13 ölçü) (5.2 gr)

    TLSatıldı
  • ANTİKA BRONZ GREK BÜSTLÜ KOLYE / MADALYON-Ölçüler: (3x2 cm)

    Lot No: 108

    Lot: 108

    ANTİKA BRONZ GREK BÜSTLÜ KOLYE / MADALYON-Ölçüler: (3x2 cm)

    TLSatıldı
  • PEMBE KUVARS TAŞINDAN CARVİNG LOTU-Kalp olan rodokrozit taşıdır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    PEMBE KUVARS TAŞINDAN CARVİNG LOTU-Kalp olan rodokrozit taşıdır.

    TLSatıldı
  • ANTİK UZAKDOĞU OYMA YEŞİM TAŞLI MİNELİ GÜMÜŞ KOLYE-Tamamen el yapımı telkari sanatı ve özel sıcak mine sanatı kullanılarak Yeşim taşı üzerine antik Çin motifleri yapılmış çiçek motiflerle süslü antika gümüş Kolyemiz!. 
Ölçüler: (4x2.4cm) (6.1 gr)

    Lot No: 110

    Lot: 110

    ANTİK UZAKDOĞU OYMA YEŞİM TAŞLI MİNELİ GÜMÜŞ KOLYE-Tamamen el yapımı telkari sanatı ve özel sıcak mine sanatı kullanılarak Yeşim taşı üzerine antik Çin motifleri yapılmış çiçek motiflerle süslü antika gümüş Kolyemiz!. Ölçüler: (4x2.4cm) (6.1 gr)

    TLSatıldı
  • FOSİLLİ LİTVANYA DAMLA KEHRİBAR GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.5x1.4cm) (2.9gr)

    Lot No: 111

    Lot: 111

    FOSİLLİ LİTVANYA DAMLA KEHRİBAR GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.5x1.4cm) (2.9gr)

    TLSatıldı
  • ÇİÇEK MOTİFLİ KEHRİBAR GÜMÜŞ YÜZÜK-Tamamen el yapımı, tek tek kaya Kehribar parçalardan birleştirilerek çiçek motifi verilmiş 925 ayar gümüş Yüzüğümüz!. 
Ölçüler: (14 ölçü) (3.6 gr)

    Lot No: 112

    Lot: 112

    ÇİÇEK MOTİFLİ KEHRİBAR GÜMÜŞ YÜZÜK-Tamamen el yapımı, tek tek kaya Kehribar parçalardan birleştirilerek çiçek motifi verilmiş 925 ayar gümüş Yüzüğümüz!. Ölçüler: (14 ölçü) (3.6 gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE İNCİ ÇERÇEVELİ TOPAZ TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Birkaç incisi düşmüştür, antika bir yüzüktür. Ölçüler: (15 ölçü) (9gr.)

    Lot No: 113

    Lot: 113

    VİNTAGE İNCİ ÇERÇEVELİ TOPAZ TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Birkaç incisi düşmüştür, antika bir yüzüktür. Ölçüler: (15 ölçü) (9gr.)

    TLSatıldı
  • YEŞİM TAŞLI VİNTAGE GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.6 cm) (2.8gr)

    Lot No: 114

    Lot: 114

    YEŞİM TAŞLI VİNTAGE GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.6 cm) (2.8gr)

    TLSatıldı
  • KATALİN TASARIMLI VİNTAGEGÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (9.1Gr) (3 cm)

    Lot No: 115

    Lot: 115

    KATALİN TASARIMLI VİNTAGEGÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (9.1Gr) (3 cm)

    TLSatıldı
  • ÜÇ RENK HALKA MODEL GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (7.1 Gr) (3 cm)

    Lot No: 116

    Lot: 116

    ÜÇ RENK HALKA MODEL GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (7.1 Gr) (3 cm)

    TLSatıldı
  • SENTETİK OPAL & MİKRO ZİRKON TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.7x1.7cm) (3 gr)

    Lot No: 117

    Lot: 117

    SENTETİK OPAL & MİKRO ZİRKON TAŞ TASARIMLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.7x1.7cm) (3 gr)

    TLSatıldı
  • KALP FORMDA CEVŞEN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.4x1.5cm) (1.4 gr)

    Lot No: 118

    Lot: 118

    KALP FORMDA CEVŞEN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.4x1.5cm) (1.4 gr)

    TLSatıldı
  • AY FORMDA CEVŞEN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler:(2.2x1.1cm) (1 gr)

    Lot No: 119

    Lot: 119

    AY FORMDA CEVŞEN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler:(2.2x1.1cm) (1 gr)

    TLSatıldı
  • MUHAMMED (S.A.V.) YAZILI GÜMÜŞ HAT KOLYE-Ölçüler: (3.1x2.1cm) (5gr)

    Lot No: 120

    Lot: 120

    MUHAMMED (S.A.V.) YAZILI GÜMÜŞ HAT KOLYE-Ölçüler: (3.1x2.1cm) (5gr)

    TLSatıldı
  • ALLAH YAZILI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.2x1.8cm) (4 gr)

    Lot No: 121

    Lot: 121

    ALLAH YAZILI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.2x1.8cm) (4 gr)

    TLSatıldı
  • MÜHR-Ü ŞERİF GÜMÜŞ DUA KOLYE-Ölçüler: (2.5x1.5cm) (1.7gr)

    Lot No: 122

    Lot: 122

    MÜHR-Ü ŞERİF GÜMÜŞ DUA KOLYE-Ölçüler: (2.5x1.5cm) (1.7gr)

    TLSatıldı
  • OSMANLI PARALI ANTİKA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.7x2 cm) (7.3 gr)

    Lot No: 123

    Lot: 123

    OSMANLI PARALI ANTİKA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.7x2 cm) (7.3 gr)

    TLSatıldı
  • OSMANLI PARASI GÜMÜŞ ANTİKA YÜZÜK-Ölçüler: (13 ölçü) (4.7gr)

    Lot No: 124

    Lot: 124

    OSMANLI PARASI GÜMÜŞ ANTİKA YÜZÜK-Ölçüler: (13 ölçü) (4.7gr)

    TLSatıldı
  • SAİNT ANTHONY MADALYON KOLYE-Ölçüler: (3.2cm)

    Lot No: 125

    Lot: 125

    SAİNT ANTHONY MADALYON KOLYE-Ölçüler: (3.2cm)

    TLSatıldı
  • AZİZ GÖRSELLİ İKON KOLYE-Aliminyumdan mamul kabartma işçilikli, aziz görselli Rus yapım aykırı kare formda ikon kolye Ölçüler: (5x3.3cm)

    Lot No: 126

    Lot: 126

    AZİZ GÖRSELLİ İKON KOLYE-Aliminyumdan mamul kabartma işçilikli, aziz görselli Rus yapım aykırı kare formda ikon kolye Ölçüler: (5x3.3cm)

    TLSatıldı
  • TÜRKMEN İŞİ DOGALTAŞ BEZELİ ALPAKA HAÇ KOLYE-Ölçüler: (12.4x8cm)

    Lot No: 127

    Lot: 127

    TÜRKMEN İŞİ DOGALTAŞ BEZELİ ALPAKA HAÇ KOLYE-Ölçüler: (12.4x8cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA SOUVENİR YAZILI MİNİ PAPAZ TESBİHİ

    Lot No: 128

    Lot: 128

    ANTİKA SOUVENİR YAZILI MİNİ PAPAZ TESBİHİ

    TLSatıldı
  • ANTİKA FOSFORLU HABBELERDEN OLUŞAN PAPAZ TESBİHİ

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ANTİKA FOSFORLU HABBELERDEN OLUŞAN PAPAZ TESBİHİ

    TLSatıldı
  • 4 ADET YÜKSEK KONDÜSYON VİNTAGE İKONA KOLYE LOTU-Madeni alüminyumdur. 
Ölçüler: (Ort. Çap 1.5-2cm)

    Lot No: 130

    Lot: 130

    4 ADET YÜKSEK KONDÜSYON VİNTAGE İKONA KOLYE LOTU-Madeni alüminyumdur. Ölçüler: (Ort. Çap 1.5-2cm)

    TLSatıldı
  • HİTİT GÜNEŞİ GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA KOLYE-Ölçüler: (4x3.2cm) (4.6gr)

    Lot No: 131

    Lot: 131

    HİTİT GÜNEŞİ GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA KOLYE-Ölçüler: (4x3.2cm) (4.6gr)

    TLSatıldı
  • ANTİK YUNAN ASLAN BAŞLI GÜMÜŞ KÜPELER-Antik Yunan stilinde aslan başlı 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama Küpelerimiz!. Bir “mEdusA” eseridir. 
Ölçüler: (12 Gr) (3.5x3 cm)

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ANTİK YUNAN ASLAN BAŞLI GÜMÜŞ KÜPELER-Antik Yunan stilinde aslan başlı 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama Küpelerimiz!. Bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (12 Gr) (3.5x3 cm)

    TLSatıldı
  • TOMURCUK İNCİ KÜPELER-Helenistik Dönem Yansıması olan Antik Stilde Çiçek Tomurcuğu Küpelerimiz! Tamamen 925 Ayar Gümüş üzeri Altın Kaplama ve Orijinal Yassı İnci ile süslediğimiz Eşsiz bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (9.8 gr) (4.7 cm)

    Lot No: 133

    Lot: 133

    TOMURCUK İNCİ KÜPELER-Helenistik Dönem Yansıması olan Antik Stilde Çiçek Tomurcuğu Küpelerimiz! Tamamen 925 Ayar Gümüş üzeri Altın Kaplama ve Orijinal Yassı İnci ile süslediğimiz Eşsiz bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (9.8 gr) (4.7 cm)

    TLSatıldı
  • MALAHİT TAŞ ÜZERİ İNTAGLİO SANATI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. Malahit taşı üzerinde bir elinde meşale bir elinde çelenk tutan Romalı çalıştığımız intaglio sanatı 925 Ayar Gümüş Kolyemiz!. 
Ölçüler: (3.1x1.5cm) (5.9gr)

    Lot No: 134

    Lot: 134

    MALAHİT TAŞ ÜZERİ İNTAGLİO SANATI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. Malahit taşı üzerinde bir elinde meşale bir elinde çelenk tutan Romalı çalıştığımız intaglio sanatı 925 Ayar Gümüş Kolyemiz!. Ölçüler: (3.1x1.5cm) (5.9gr)

    TLSatıldı
  • SEDEF ZEUS CAMEO GÜMÜŞ KOLYE-Bir ‘’mEdusA’’ eseridir. Sedef üzerine 925 Ayar Gümüş Tanrıların tanrısı antik Zeus silüeti puntaladığımız, Cameo tekniği şeklinde çalışıp eskitme yaptığımız, muhteşem görselliğe sahip. Antik stilde Zeus Cameo sedef kolyemiz!’ (‘’mEdusa & jewellka’’ damgalıdır.)  
Ölçüler: (4.1x3.2cm) (19.2 gr)

    Lot No: 135

    Lot: 135

    SEDEF ZEUS CAMEO GÜMÜŞ KOLYE-Bir ‘’mEdusA’’ eseridir. Sedef üzerine 925 Ayar Gümüş Tanrıların tanrısı antik Zeus silüeti puntaladığımız, Cameo tekniği şeklinde çalışıp eskitme yaptığımız, muhteşem görselliğe sahip. Antik stilde Zeus Cameo sedef kolyemiz!’ (‘’mEdusa & jewellka’’ damgalıdır.) Ölçüler: (4.1x3.2cm) (19.2 gr)

    TLSatıldı
  • KUVARS TAŞI İNTAGLİO SANATLI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. 
Kuvars taşı üzerine elinde defne yaprağı tutan Romalı kadın çalıştığımız, İntaglio sanatı 925 Ayar Gümüş Kolyemiz!. 
Ölçüler: (5x2cm) (11.6 gr)

    Lot No: 136

    Lot: 136

    KUVARS TAŞI İNTAGLİO SANATLI GÜMÜŞ KOLYE-Bir “mEdusA” eseridir. Kuvars taşı üzerine elinde defne yaprağı tutan Romalı kadın çalıştığımız, İntaglio sanatı 925 Ayar Gümüş Kolyemiz!. Ölçüler: (5x2cm) (11.6 gr)

    TLSatıldı
  • BAKIR ÇERÇEVELİ TERAKOTA KABARTMA KOLYE-Bakır çerçeveli, terakota (pişmiş toprak) çalışılmış vintage antik rölyefli kolye. Ölçüler: (5.2x3.4cm) (29 gr)

    Lot No: 137

    Lot: 137

    BAKIR ÇERÇEVELİ TERAKOTA KABARTMA KOLYE-Bakır çerçeveli, terakota (pişmiş toprak) çalışılmış vintage antik rölyefli kolye. Ölçüler: (5.2x3.4cm) (29 gr)

    TLSatıldı
  • ŞÖVALYE GÜMÜŞ LAZER KOLYE-Antik stilde Şövalye Gravürlü Lazer yapımı, komple 925 Ayar Gümüş kolyemiz. Bir ‘mEdusA’ eseridir. 
Ölçüler: (3.6x2.7cm) (7.6 gr)

    Lot No: 138

    Lot: 138

    ŞÖVALYE GÜMÜŞ LAZER KOLYE-Antik stilde Şövalye Gravürlü Lazer yapımı, komple 925 Ayar Gümüş kolyemiz. Bir ‘mEdusA’ eseridir. Ölçüler: (3.6x2.7cm) (7.6 gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜKSEK DETAYLI MEDUSA KOLYE-Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çeviren, yılan saçlı, keskin dişli, dişi canavar. Minimal, antik stilde Medusa madalyon 925 Ayar Gümüş Kolyemiz!. Bir “mEdusA” eseridir. 
Ölçüler: (2.5x2cm) (3.1 gr)

    Lot No: 139

    Lot: 139

    GÜMÜŞ YÜKSEK DETAYLI MEDUSA KOLYE-Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çeviren, yılan saçlı, keskin dişli, dişi canavar. Minimal, antik stilde Medusa madalyon 925 Ayar Gümüş Kolyemiz!. Bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (2.5x2cm) (3.1 gr)

    TLSatıldı
  • BİZANS İMPARATORİÇE RÖLYEFLİ BRONZ YÜZÜK-'mEdusA'' & ''bronze'' damgalı, bir medusa eseri olan bronzdan çalıştığımız Bizans imparatoriçesi kabartmalı ikonik stilde bronz yüzüğümüz. Ölçüler: (19.6 gr) (20 ölçü)

    Lot No: 140

    Lot: 140

    BİZANS İMPARATORİÇE RÖLYEFLİ BRONZ YÜZÜK-'mEdusA'' & ''bronze'' damgalı, bir medusa eseri olan bronzdan çalıştığımız Bizans imparatoriçesi kabartmalı ikonik stilde bronz yüzüğümüz. Ölçüler: (19.6 gr) (20 ölçü)

    TLSatıldı
  • ÇİFT BAŞLI YILAN YÜZÜK LOTU-Bu yüzüğümüzde bir yılan yaşamı diğer yılan ise ölümü temsil etmektedir. Bu nedenle yılan bize zehir ve panzehiri hatırlatan bir örnektir. Tamamen 925 Ayar Gümüş “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (5 Gr)

    Lot No: 141

    Lot: 141

    ÇİFT BAŞLI YILAN YÜZÜK LOTU-Bu yüzüğümüzde bir yılan yaşamı diğer yılan ise ölümü temsil etmektedir. Bu nedenle yılan bize zehir ve panzehiri hatırlatan bir örnektir. Tamamen 925 Ayar Gümüş “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (5 Gr)

    TLSatıldı
  • FLEUR DE LİS YÜZÜK-Saflık,mükemmellik, ışık ve yaşamı ifade eden birçok Avrupa Kraliyetine sembol olan Fransız zambağı olarak bilinen fleur de lis yüzüğümüz! Tamamen 925 Ayar Gümüş üzeri Altın Kaplama “mEdusA” eseridir. 
Ölçüler: (21 ölçü) (5.7gr)

    Lot No: 142

    Lot: 142

    FLEUR DE LİS YÜZÜK-Saflık,mükemmellik, ışık ve yaşamı ifade eden birçok Avrupa Kraliyetine sembol olan Fransız zambağı olarak bilinen fleur de lis yüzüğümüz! Tamamen 925 Ayar Gümüş üzeri Altın Kaplama “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (21 ölçü) (5.7gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE YAPRAK BROŞ-Avrupa menşeili, Vintage,yaprak formda sedef carving kullanılarak tasarlanmış, inci detaylı yaprak broşumuz!. 
Ölçüler: (6x3 Cm)

    Lot No: 143

    Lot: 143

    VİNTAGE YAPRAK BROŞ-Avrupa menşeili, Vintage,yaprak formda sedef carving kullanılarak tasarlanmış, inci detaylı yaprak broşumuz!. Ölçüler: (6x3 Cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SEDEF BROŞ-Ölçüler: (3.5x2.1 cm)

    Lot No: 144

    Lot: 144

    VİNTAGE SEDEF BROŞ-Ölçüler: (3.5x2.1 cm)

    TLSatıldı
  • GRAVÜR & KILTESTERE İŞÇİLİĞİ ANTİKA GÜMÜŞ KRAVAT İĞNESİ-800 Ayar Gümüş damgalı el oyma gravür ve kıl testere işçilikli antika yaka iğnesi 
Ölçüler: (5.5x1.1 cm) (5 Gr)

    Lot No: 145

    Lot: 145

    GRAVÜR & KILTESTERE İŞÇİLİĞİ ANTİKA GÜMÜŞ KRAVAT İĞNESİ-800 Ayar Gümüş damgalı el oyma gravür ve kıl testere işçilikli antika yaka iğnesi Ölçüler: (5.5x1.1 cm) (5 Gr)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI GÜMÜŞ KRAVAT İĞNESİ-Ölçüler: (5.1 cm) (2.5 Gr)

    Lot No: 146

    Lot: 146

    TELKARİ SANATI GÜMÜŞ KRAVAT İĞNESİ-Ölçüler: (5.1 cm) (2.5 Gr)

    TLSatıldı
  • ANTİKA GÜMÜŞ KRAVAT TUTACAĞI-1960’lı yıllara ait, en üst katmanı muhtemelen 14 yada 8 ayar altın, alt katman 835 ayar gümüş yay kısmı çelik olan Antika kravat tutacağı (9.5 gr.) (7cm)

    Lot No: 147

    Lot: 147

    ANTİKA GÜMÜŞ KRAVAT TUTACAĞI-1960’lı yıllara ait, en üst katmanı muhtemelen 14 yada 8 ayar altın, alt katman 835 ayar gümüş yay kısmı çelik olan Antika kravat tutacağı (9.5 gr.) (7cm)

    TLSatıldı
  • GRAVÜR İŞÇİLİKLİ ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler:  (5.7cm) (5.3 gr)

    Lot No: 148

    Lot: 148

    GRAVÜR İŞÇİLİKLİ ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (5.7cm) (5.3 gr)

    TLSatıldı
  • DALGIÇ ve İNCİ TEMALI GÜMÜŞ YÜZÜK-Okyanusta inci arayan dalgıç temalı üst kısmı bronz, yüzük kol kısmı 925 ayar gümüş Yüzüğümüz. 
Ölçüler: (19.1 gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    Lot No: 149

    Lot: 149

    DALGIÇ ve İNCİ TEMALI GÜMÜŞ YÜZÜK-Okyanusta inci arayan dalgıç temalı üst kısmı bronz, yüzük kol kısmı 925 ayar gümüş Yüzüğümüz. Ölçüler: (19.1 gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    TLSatıldı
  • ZULTANİT TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Gün içerisinde ortamın ışığına göre 7 farklı renk değiştiren zultanit taşlı 925 ayar gümüş Yüzüğümüz!. 
Ölçüler: (7.5 Gr) (17 Ölçü)

    Lot No: 150

    Lot: 150

    ZULTANİT TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Gün içerisinde ortamın ışığına göre 7 farklı renk değiştiren zultanit taşlı 925 ayar gümüş Yüzüğümüz!. Ölçüler: (7.5 Gr) (17 Ölçü)

    TLSatıldı
  • TEKTAŞ GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (7.5 Gr) (18.5 Ölçü)

    Lot No: 151

    Lot: 151

    TEKTAŞ GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (7.5 Gr) (18.5 Ölçü)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE EL ÖRGÜ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (29.9 Gr) (19.5 cm)

    Lot No: 152

    Lot: 152

    VİNTAGE EL ÖRGÜ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (29.9 Gr) (19.5 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA KOMPLE EL OYMA KEMİK KOLYE LOTU-1950-60'lar muhtemelen uzak doğu üretimi, hayvan kemikleri üzerine komple el oyma carving yapılmış muhteşem kolye uçları. koleksiyon olarak mezata sunuldu.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    ANTİKA KOMPLE EL OYMA KEMİK KOLYE LOTU-1950-60'lar muhtemelen uzak doğu üretimi, hayvan kemikleri üzerine komple el oyma carving yapılmış muhteşem kolye uçları. koleksiyon olarak mezata sunuldu.

    TLSatıldı
  • KAPLANGÖZÜ TAŞINDAN DRAGON CARVİNG KOLYE UCU-Ölçüler: (4x2.5 cm)

    Lot No: 154

    Lot: 154

    KAPLANGÖZÜ TAŞINDAN DRAGON CARVİNG KOLYE UCU-Ölçüler: (4x2.5 cm)

    TLSatıldı
  • KUVARS TAŞINDAN BUDA CARVİNG KOLYE-Kulp kısmı tamamen el yapımı olup 925 ayar gümüştür. 
Ölçüler: (3.7x2cm) (9gr)

    Lot No: 155

    Lot: 155

    KUVARS TAŞINDAN BUDA CARVİNG KOLYE-Kulp kısmı tamamen el yapımı olup 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (3.7x2cm) (9gr)

    TLSatıldı
  • VİKTORYA DÖNEMİNE AİT GÜMÜŞ CAMEO KOLYE-Deniz kabuğu üzeri tamamen el oyması, asilzade Leydi tasviri kabartması çalışılmış, Eski Avrupa yapımı Cameo Yüzüğümüz! Kasası tamamen kendi tasarımımız olup 925 Ayar Gümüş “mEdusA” damgalıdır. 
Ölcüler: (2.5x1.2cm) (3.5 gr)

    Lot No: 156

    Lot: 156

    VİKTORYA DÖNEMİNE AİT GÜMÜŞ CAMEO KOLYE-Deniz kabuğu üzeri tamamen el oyması, asilzade Leydi tasviri kabartması çalışılmış, Eski Avrupa yapımı Cameo Yüzüğümüz! Kasası tamamen kendi tasarımımız olup 925 Ayar Gümüş “mEdusA” damgalıdır. Ölcüler: (2.5x1.2cm) (3.5 gr)

    TLSatıldı
  • LAPİS LAZULİ TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3 Gr) (2.4x1.1 cm)

    Lot No: 157

    Lot: 157

    LAPİS LAZULİ TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3 Gr) (2.4x1.1 cm)

    TLSatıldı
  • FLORİT TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5.7) (3x1.2 cm)

    Lot No: 158

    Lot: 158

    FLORİT TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5.7) (3x1.2 cm)

    TLSatıldı
  • SİYAH RUTİLLİ KUVARS TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.5 Gr) (3x1 cm)

    Lot No: 159

    Lot: 159

    SİYAH RUTİLLİ KUVARS TAŞLI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.5 Gr) (3x1 cm)

    TLSatıldı
  • MERDİVEN GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (8.8 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    Lot No: 160

    Lot: 160

    MERDİVEN GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (8.8 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    TLSatıldı
  • ONİX TAŞLI ANTİK TASARIM GÜMÜŞ KOLYE-Komple güverse işçilikli özel tasarım 925 ayar gümüş kolyemiz. Ölçüler: (8.8 Gr) (4x3 cm)

    Lot No: 161

    Lot: 161

    ONİX TAŞLI ANTİK TASARIM GÜMÜŞ KOLYE-Komple güverse işçilikli özel tasarım 925 ayar gümüş kolyemiz. Ölçüler: (8.8 Gr) (4x3 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE FİRUZE TAŞLI ALPAKA BİLEKLİK-Ölçüler: (20 Gr) (18 cm)

    Lot No: 162

    Lot: 162

    VİNTAGE FİRUZE TAŞLI ALPAKA BİLEKLİK-Ölçüler: (20 Gr) (18 cm)

    TLSatıldı
  • ALMANYA MENŞEİLİ AT SÜREN SAVAŞÇI BRONZ ROZETİ-Ölçüler: (4.5x4 cm)

    Lot No: 163

    Lot: 163

    ALMANYA MENŞEİLİ AT SÜREN SAVAŞÇI BRONZ ROZETİ-Ölçüler: (4.5x4 cm)

    TLSatıldı
  • KARTALLI ANTİKA ALMAN ASKERİ BAŞARI ROZETİ-Ölçüler: (5x4cm)

    Lot No: 164

    Lot: 164

    KARTALLI ANTİKA ALMAN ASKERİ BAŞARI ROZETİ-Ölçüler: (5x4cm)

    TLSatıldı
  • SALINCAKTA SALLANAN KADIN RÖLYEFİ DÜĞME-Ölçüler: (Çap 3.2 cm)

    Lot No: 165

    Lot: 165

    SALINCAKTA SALLANAN KADIN RÖLYEFİ DÜĞME-Ölçüler: (Çap 3.2 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE YELPAZE İNCİ SALLANTILI  MİNELİ BROŞ-Ölçüler: (5x5 cm)

    Lot No: 166

    Lot: 166

    VİNTAGE YELPAZE İNCİ SALLANTILI MİNELİ BROŞ-Ölçüler: (5x5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE GÖKKUŞAĞI YANSIMALI BROŞ-Ölçüler: (5x2 cm)

    Lot No: 167

    Lot: 167

    VİNTAGE GÖKKUŞAĞI YANSIMALI BROŞ-Ölçüler: (5x2 cm)

    TLSatıldı
  • AVUSTURYA MİNELİ HATIRA BROŞ-Ölçüler: (3.5x2 cm)

    Lot No: 168

    Lot: 168

    AVUSTURYA MİNELİ HATIRA BROŞ-Ölçüler: (3.5x2 cm)

    TLSatıldı
  • FİLDİŞİ YAPRAK FORMUNDA BROŞ-Ölçüler: (5x2 cm)

    Lot No: 169

    Lot: 169

    FİLDİŞİ YAPRAK FORMUNDA BROŞ-Ölçüler: (5x2 cm)

    TLSatıldı
  • KUKA YÜZÜK-Ölçüler: (20 Ölçü)

    Lot No: 170

    Lot: 170

    KUKA YÜZÜK-Ölçüler: (20 Ölçü)

    TLSatıldı
  • BAGET ONİX TAŞLI SİYAH MİKRO ZİRKON TAŞ TASARIMLI ERKEK GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (26 Ölçü) (14 Gr)

    Lot No: 171

    Lot: 171

    BAGET ONİX TAŞLI SİYAH MİKRO ZİRKON TAŞ TASARIMLI ERKEK GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (26 Ölçü) (14 Gr)

    TLSatıldı
  • KIRMIZI ZİRKON TAŞLI AY-YILDIZLI GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜK-Ölçüler: (9.2 Gr) (20 Ölçü)

    Lot No: 172

    Lot: 172

    KIRMIZI ZİRKON TAŞLI AY-YILDIZLI GÜMÜŞ ERKEK YÜZÜK-Ölçüler: (9.2 Gr) (20 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ASLAN BAŞI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (26 ölçü) (33.6 Gr)

    Lot No: 173

    Lot: 173

    ASLAN BAŞI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (26 ölçü) (33.6 Gr)

    TLSatıldı
  • ANTİKA SARI AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Taş kısmında çok minik bir atık var. Ölçüler: (8.6 Gr) (27 Ölçü)

    Lot No: 174

    Lot: 174

    ANTİKA SARI AKİK TAŞI ÜZERİNE DUA KAZILI GÜMÜŞ YÜZÜK-Taş kısmında çok minik bir atık var. Ölçüler: (8.6 Gr) (27 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ANTİKA AKİK TAŞI ÜZERİNE HAT SANATI DUALI EL KAZIMA GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (8.3 Gr) (18 Ölçü)

    Lot No: 175

    Lot: 175

    ANTİKA AKİK TAŞI ÜZERİNE HAT SANATI DUALI EL KAZIMA GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (8.3 Gr) (18 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ANTİKA SEDEF GÜMÜŞ KOL DÜĞMELERİ-Ölçüler: (9 Gr)

    Lot No: 176

    Lot: 176

    ANTİKA SEDEF GÜMÜŞ KOL DÜĞMELERİ-Ölçüler: (9 Gr)

    TLSatıldı
  • SAVATLI GÜMÜŞ ANTİKA KOL DÜĞMESİ-Savatların birinde atık vardır. Ölçüler: (9 Gr)

    Lot No: 177

    Lot: 177

    SAVATLI GÜMÜŞ ANTİKA KOL DÜĞMESİ-Savatların birinde atık vardır. Ölçüler: (9 Gr)

    TLSatıldı
  • ABALONE SEDEF TASARIMLI YAPRAK FORMUNDA GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (7.9 Gr) (7x1.5 cm)

    Lot No: 178

    Lot: 178

    ABALONE SEDEF TASARIMLI YAPRAK FORMUNDA GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (7.9 Gr) (7x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • KONİGİN KRALİÇE HATIRA GÜMÜŞ ROZET-Ölçüler: (3.5x2.5 cm) (7.6gr.)

    Lot No: 179

    Lot: 179

    KONİGİN KRALİÇE HATIRA GÜMÜŞ ROZET-Ölçüler: (3.5x2.5 cm) (7.6gr.)

    TLSatıldı
  • ANTİKA BEBEK KEHRİBAR KOLYESİ-1960’lı yıllarda Almanya’da kapanan eczaneden çıkan, tam bir şifa kaynağı bebek natürel damla kehribar kolyemiz!. 
Ölçüler: (7.1 Gr) (36 cm)

    Lot No: 180

    Lot: 180

    ANTİKA BEBEK KEHRİBAR KOLYESİ-1960’lı yıllarda Almanya’da kapanan eczaneden çıkan, tam bir şifa kaynağı bebek natürel damla kehribar kolyemiz!. Ölçüler: (7.1 Gr) (36 cm)

    TLSatıldı
  • GÜVERSE İŞÇİLİKLİ ONİX TAŞI GÜMÜŞ KÜPELER-925 Ayar Gümüş üzeri Altın Kaplama Küpelerimiz  
Ölçüler: (16.3 Gr) (7 cm)

    Lot No: 181

    Lot: 181

    GÜVERSE İŞÇİLİKLİ ONİX TAŞI GÜMÜŞ KÜPELER-925 Ayar Gümüş üzeri Altın Kaplama Küpelerimiz Ölçüler: (16.3 Gr) (7 cm)

    TLSatıldı
  • ESKİ AVRUPA YAPIMI GÜMÜŞ ZİRKON TAŞLI KOLYE UCU-Ölçüler: (7.4 Gr) (çap 4.5cm)

    Lot No: 182

    Lot: 182

    ESKİ AVRUPA YAPIMI GÜMÜŞ ZİRKON TAŞLI KOLYE UCU-Ölçüler: (7.4 Gr) (çap 4.5cm)

    TLSatıldı
  • AKİK TAŞLI ÇİÇEK GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.3 Gr) (2.7x1.5 cm)

    Lot No: 183

    Lot: 183

    AKİK TAŞLI ÇİÇEK GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (2.3 Gr) (2.7x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Güverse işçilikli, sedef taş tasarımlı 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama Yüzüğümüz!. 
Ölçüler: (5.3 Gr) (14.5 Ölçü)

    Lot No: 184

    Lot: 184

    SEDEF TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Güverse işçilikli, sedef taş tasarımlı 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama Yüzüğümüz!. Ölçüler: (5.3 Gr) (14.5 Ölçü)

    TLSatıldı
  • MİNE İŞÇİLİKLİ ÇİÇEK DEMETİ GÜMÜŞ ROZET-Ölçüler: (3.8 Gr) (2x1 cm)

    Lot No: 185

    Lot: 185

    MİNE İŞÇİLİKLİ ÇİÇEK DEMETİ GÜMÜŞ ROZET-Ölçüler: (3.8 Gr) (2x1 cm)

    TLSatıldı
  • HASIR ÖRGÜ GÜMÜŞ KÜPELER-El yapımı hasır örgüsü 925 ayar gümüş üzeri Rose Kaplama Küpelerimiz  
Ölçüler: (6.9 Gr) (7.8 cm)

    Lot No: 186

    Lot: 186

    HASIR ÖRGÜ GÜMÜŞ KÜPELER-El yapımı hasır örgüsü 925 ayar gümüş üzeri Rose Kaplama Küpelerimiz Ölçüler: (6.9 Gr) (7.8 cm)

    TLSatıldı
  • ÇİÇEK MOTİFLİ GÜMÜŞ KOLYE-Sadece tel kullanılarak çiçek motifi verilmiş özel tasarım 925 ayar gümüş Kolyemiz!. 
Ölçüler: (3 Gr) (3.5 cm)

    Lot No: 187

    Lot: 187

    ÇİÇEK MOTİFLİ GÜMÜŞ KOLYE-Sadece tel kullanılarak çiçek motifi verilmiş özel tasarım 925 ayar gümüş Kolyemiz!. Ölçüler: (3 Gr) (3.5 cm)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI KEDİ GÜMÜŞ KOLYE-El emeği göz nuru telkari sanatıyla kedi formu verilerek tasarlanmış 925 ayar gümüş kolyemiz. 
Ölçüler: (2Gr) (3.7x1 cm)

    Lot No: 188

    Lot: 188

    TELKARİ SANATI KEDİ GÜMÜŞ KOLYE-El emeği göz nuru telkari sanatıyla kedi formu verilerek tasarlanmış 925 ayar gümüş kolyemiz. Ölçüler: (2Gr) (3.7x1 cm)

    TLSatıldı
  • LOVE ANAHTAR GÜMÜŞ CHARM-Ölçüler: (2 cm) (4.3 Gr)

    Lot No: 189

    Lot: 189

    LOVE ANAHTAR GÜMÜŞ CHARM-Ölçüler: (2 cm) (4.3 Gr)

    TLSatıldı
  • RENKLİ ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ GERDANLIK-Ölçüler: (45 cm) (20.3 Gr)

    Lot No: 190

    Lot: 190

    RENKLİ ZİRKON TAŞLI GÜMÜŞ GERDANLIK-Ölçüler: (45 cm) (20.3 Gr)

    TLSatıldı
  • KARE HALKALI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (7.4 Gr) (20 cm)

    Lot No: 191

    Lot: 191

    KARE HALKALI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (7.4 Gr) (20 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ HAÇ LOTU-Ölçüler: (5 Gr)

    Lot No: 192

    Lot: 192

    GÜMÜŞ HAÇ LOTU-Ölçüler: (5 Gr)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE ALTIN KAPLAMA PAPAZ TESBİHİ

    Lot No: 193

    Lot: 193

    VİNTAGE ALTIN KAPLAMA PAPAZ TESBİHİ

    TLSatıldı
  • ÖZEL TASARIM MİNE İŞÇİLİKLİ KÜPELER-Yalnızca klips kısımları gümüştür. 
Ölçüler: (6.3 Gr) (4 cm)

    Lot No: 194

    Lot: 194

    ÖZEL TASARIM MİNE İŞÇİLİKLİ KÜPELER-Yalnızca klips kısımları gümüştür. Ölçüler: (6.3 Gr) (4 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE MİNE İŞÇİLİKLİ ÇAYDANLIK KOLYE-Ölçüler: (2.5x1.5 cm)

    Lot No: 195

    Lot: 195

    VİNTAGE MİNE İŞÇİLİKLİ ÇAYDANLIK KOLYE-Ölçüler: (2.5x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SEDEF CAMEO KOLYE-Ölçüler: (3.8 cm)

    Lot No: 196

    Lot: 196

    VİNTAGE SEDEF CAMEO KOLYE-Ölçüler: (3.8 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE BROŞ-Ölçüler: (4.5 cm)

    Lot No: 197

    Lot: 197

    VİNTAGE BROŞ-Ölçüler: (4.5 cm)

    TLSatıldı
  • TÜRKMEN İŞİ KIRMIZI CAM TAŞLI ANTİKA YÜZÜK-1930’lu yıllardan kalma Türkmen işi kırmızı cam kaşlı gümüş yüzük  
Ölçüler: (14 Ölçü) (10.6 Gr)

    Lot No: 198

    Lot: 198

    TÜRKMEN İŞİ KIRMIZI CAM TAŞLI ANTİKA YÜZÜK-1930’lu yıllardan kalma Türkmen işi kırmızı cam kaşlı gümüş yüzük Ölçüler: (14 Ölçü) (10.6 Gr)

    TLSatıldı
  • REPLİKA GÜMÜŞ NAZİ SUBAY YÜZÜĞÜ-Ölçüler: (24 Ölçü) (6.7 Gr)

    Lot No: 199

    Lot: 199

    REPLİKA GÜMÜŞ NAZİ SUBAY YÜZÜĞÜ-Ölçüler: (24 Ölçü) (6.7 Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ GREK SİKKE KOLYE-'mEdusA'' imzalıdır. 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (3.5x2 cm ) (7.6 Gr)

    Lot No: 200

    Lot: 200

    GÜMÜŞ GREK SİKKE KOLYE-'mEdusA'' imzalıdır. 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (3.5x2 cm ) (7.6 Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KALP KOLYE-Ölçüler: (3.4 Gr) (5x1 cm)

    Lot No: 201

    Lot: 201

    GÜMÜŞ KALP KOLYE-Ölçüler: (3.4 Gr) (5x1 cm)

    TLSatıldı
  • ÇOCUKLAR İÇİN MİNELİ GÜMÜŞ TAKI SETİ-Ölçüler: (3.1 Gr)

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ÇOCUKLAR İÇİN MİNELİ GÜMÜŞ TAKI SETİ-Ölçüler: (3.1 Gr)

    TLSatıldı
  • KURT FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (6.9 Gr) (4.5x1.5 cm)

    Lot No: 203

    Lot: 203

    KURT FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (6.9 Gr) (4.5x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • MİKRO ZİRKON TAŞ TASARIMLI MİNELİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler : (6 Gr) (3 cm)

    Lot No: 204

    Lot: 204

    MİKRO ZİRKON TAŞ TASARIMLI MİNELİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler : (6 Gr) (3 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA GÜMÜŞ TÜRKMEN İŞİ CEVŞEN-Ölçüler: (8.3 Gr) (2.5x2.5 cm)

    Lot No: 205

    Lot: 205

    ANTİKA GÜMÜŞ TÜRKMEN İŞİ CEVŞEN-Ölçüler: (8.3 Gr) (2.5x2.5 cm)

    TLSatıldı
  • REPLİKA OSMANLI PARALI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Komple 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (14 Gr) (19 cm)

    Lot No: 206

    Lot: 206

    REPLİKA OSMANLI PARALI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Komple 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (14 Gr) (19 cm)

    TLSatıldı
  • DAVUT YILDIZI TILSIM GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (1.6 Gr) (14 Ölçü)

    Lot No: 207

    Lot: 207

    DAVUT YILDIZI TILSIM GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (1.6 Gr) (14 Ölçü)

    TLSatıldı
  • 1973 CUMHURİYETİ’NİN 50. YILI ELLİ LİRA GÜMÜŞ HATIRA PARA KOLYESİ-Ölçüler: (17.2 Gr) (4.3x3.7 cm)

    Lot No: 208

    Lot: 208

    1973 CUMHURİYETİ’NİN 50. YILI ELLİ LİRA GÜMÜŞ HATIRA PARA KOLYESİ-Ölçüler: (17.2 Gr) (4.3x3.7 cm)

    TLSatıldı
  • NATÜREL DAMLA KEHRİBAR SECCAR KOLYE-Fosilsiz, seccar tertemiz kayadan natürel damla kehribar kolyemiz.
Ölçüler: (17.2 Gr) (52 cm)

    Lot No: 209

    Lot: 209

    NATÜREL DAMLA KEHRİBAR SECCAR KOLYE-Fosilsiz, seccar tertemiz kayadan natürel damla kehribar kolyemiz. Ölçüler: (17.2 Gr) (52 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİKA AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (4.5 Gr) (20 Ölçü)

    Lot No: 210

    Lot: 210

    ANTİKA AKİK TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (4.5 Gr) (20 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ANTİKA NECEF TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (3.6 Gr) (21.5 Ölçü)

    Lot No: 211

    Lot: 211

    ANTİKA NECEF TAŞLI GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (3.6 Gr) (21.5 Ölçü)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (3x2 cm) (4.9 gr.)

    Lot No: 212

    Lot: 212

    VİNTAGE GÜMÜŞ BROŞ-Ölçüler: (3x2 cm) (4.9 gr.)

    TLSatıldı
  • MİKRO ZİRKON TAŞLI KALP FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.4 Gr) (2 cm)

    Lot No: 213

    Lot: 213

    MİKRO ZİRKON TAŞLI KALP FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (4.4 Gr) (2 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE MODERN DANS EDEN ÇİFT GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (6.5 gr) (3.5x2.5 cm)

    Lot No: 214

    Lot: 214

    VİNTAGE MODERN DANS EDEN ÇİFT GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (6.5 gr) (3.5x2.5 cm)

    TLSatıldı
  • FİGA GÜMÜŞ CHARM-'mEdusA'' eseridir. 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (4 gr) (2 cm)

    Lot No: 215

    Lot: 215

    FİGA GÜMÜŞ CHARM-'mEdusA'' eseridir. 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (4 gr) (2 cm)

    TLSatıldı
  • ORTA PARMAK GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (3.3 Gr) (16 Ölçü)

    Lot No: 216

    Lot: 216

    ORTA PARMAK GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (3.3 Gr) (16 Ölçü)

    TLSatıldı
  • HİTİT GÜNEŞİ GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (2.4 gr) (2.5 cm)

    Lot No: 217

    Lot: 217

    HİTİT GÜNEŞİ GÜMÜŞ KÜPELER-Ölçüler: (2.4 gr) (2.5 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ BOĞA BAŞI KOLYE-Damgalı vintage gümüş boğa başı kolyeucu Ölçüler: (5.8 gr) (2 cm)

    Lot No: 218

    Lot: 218

    GÜMÜŞ BOĞA BAŞI KOLYE-Damgalı vintage gümüş boğa başı kolyeucu Ölçüler: (5.8 gr) (2 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE ÇATAL GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (1.1 Gr) (3.5 cm)

    Lot No: 219

    Lot: 219

    VİNTAGE ÇATAL GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (1.1 Gr) (3.5 cm)

    TLSatıldı
  • ANTİK LİR GÜMÜŞ YÜZÜK-Lir kısmı bronz, yüzük kol kısmı 925 Ayar gümüş Yüzüğümüz! 
Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (2.4 Gr)

    Lot No: 220

    Lot: 220

    ANTİK LİR GÜMÜŞ YÜZÜK-Lir kısmı bronz, yüzük kol kısmı 925 Ayar gümüş Yüzüğümüz! Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (2.4 Gr)

    TLSatıldı
  • YILAN MODEL GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (10.6 gr) (22 cm)

    Lot No: 221

    Lot: 221

    YILAN MODEL GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (10.6 gr) (22 cm)

    TLSatıldı
  • ÇİFT SIRA YILDIZ DESENLİ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: ( 6.6 Gr) (19 cm)

    Lot No: 222

    Lot: 222

    ÇİFT SIRA YILDIZ DESENLİ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: ( 6.6 Gr) (19 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ TOP BİLEKLİK-Ölçüler: (7.7 Gr) (19 cm)

    Lot No: 223

    Lot: 223

    GÜMÜŞ TOP BİLEKLİK-Ölçüler: (7.7 Gr) (19 cm)

    TLSatıldı
  • 1990 KESKİN NİŞANCI MADALYASI

    Lot No: 224

    Lot: 224

    1990 KESKİN NİŞANCI MADALYASI

    TLSatıldı
  • 1976 ALMANYA ŞAMPİYONLUĞU MADALYASI

    Lot No: 225

    Lot: 225

    1976 ALMANYA ŞAMPİYONLUĞU MADALYASI

    TLSatıldı
  • 1959 İSVİÇRE BİREYSEL ATICILIK MADALYASI

    Lot No: 226

    Lot: 226

    1959 İSVİÇRE BİREYSEL ATICILIK MADALYASI

    TLSatıldı
  • 1968 İSVİÇRE GRUP ŞAMPİYONLUK MADALYASI

    Lot No: 227

    Lot: 227

    1968 İSVİÇRE GRUP ŞAMPİYONLUK MADALYASI

    TLSatıldı
  • 1956 İSVİÇRE BİREYSEL ŞAMPİYONLUK MADALYASI

    Lot No: 228

    Lot: 228

    1956 İSVİÇRE BİREYSEL ŞAMPİYONLUK MADALYASI

    TLSatıldı
  • TAMAMI EL İŞİ TOPLU GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (9.6 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    Lot No: 229

    Lot: 229

    TAMAMI EL İŞİ TOPLU GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (9.6 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    TLSatıldı
  • TAMAMEN EL İŞİ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (10.1 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    Lot No: 230

    Lot: 230

    TAMAMEN EL İŞİ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (10.1 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    TLSatıldı
  • TAMAMEN EL İŞİ ÇİVİ MODEL GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (11 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    Lot No: 231

    Lot: 231

    TAMAMEN EL İŞİ ÇİVİ MODEL GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (11 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    TLSatıldı
  • TAMAMEN EL İŞİ HERKÜL DÜĞÜMÜ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (7.8 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    Lot No: 232

    Lot: 232

    TAMAMEN EL İŞİ HERKÜL DÜĞÜMÜ GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (7.8 Gr) (Ayarlanabilir Ölçü)

    TLSatıldı
  • TAMAMEN EL İŞİ ADANA BURMASI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (16.8 Gr) (İç Çapı 7 cm)

    Lot No: 233

    Lot: 233

    TAMAMEN EL İŞİ ADANA BURMASI GÜMÜŞ BİLEKLİK-Ölçüler: (16.8 Gr) (İç Çapı 7 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ AJDA BİLEZİKLER-Ölçüler: (18.9 Gr) (İç Çap 6 cm)

    Lot No: 234

    Lot: 234

    GÜMÜŞ AJDA BİLEZİKLER-Ölçüler: (18.9 Gr) (İç Çap 6 cm)

    TLSatıldı
  • VİKİNG GÜMÜŞ TELKARİ TAKI SETİ-Ejder Başlı Viking Gemileri çalıştığımız “mEdusA” eseri 925 Ayar Gümüş Kolye ve Küpelerimiz!. 
Ölçüler: (Kolye 2.5 cm) (Küpeler 3.5 cm) (11.4 Gr)

    Lot No: 235

    Lot: 235

    VİKİNG GÜMÜŞ TELKARİ TAKI SETİ-Ejder Başlı Viking Gemileri çalıştığımız “mEdusA” eseri 925 Ayar Gümüş Kolye ve Küpelerimiz!. Ölçüler: (Kolye 2.5 cm) (Küpeler 3.5 cm) (11.4 Gr)

    TLSatıldı
  • ÇİÇEK BRONZ KÜPELER-Yalnızca klips kısımları 925 ayar gümüştür. 
Ölçüler: (3.7 cm)

    Lot No: 236

    Lot: 236

    ÇİÇEK BRONZ KÜPELER-Yalnızca klips kısımları 925 ayar gümüştür. Ölçüler: (3.7 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ TAKI LOTU-Ölçüler:  (12.9 Gr) (Yüzük Ölçüsü 14.5)

    Lot No: 237

    Lot: 237

    GÜMÜŞ TAKI LOTU-Ölçüler: (12.9 Gr) (Yüzük Ölçüsü 14.5)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KOLYE LOTU-Ölçüler: (11.7 Gr)

    Lot No: 238

    Lot: 238

    GÜMÜŞ KOLYE LOTU-Ölçüler: (11.7 Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ TAKI LOTU-Ölçüler: (7.8 Gr) (Yüzük Ölçüsü 14)

    Lot No: 239

    Lot: 239

    GÜMÜŞ TAKI LOTU-Ölçüler: (7.8 Gr) (Yüzük Ölçüsü 14)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ TAKI LOTU-Ölçüler: (Yüzük Ölçüsü 13) (13.4Gr)

    Lot No: 240

    Lot: 240

    GÜMÜŞ TAKI LOTU-Ölçüler: (Yüzük Ölçüsü 13) (13.4Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ YÜZÜK LOTU-Ölçüler: (10.8 Gr) (14-19 Ölçü Arası Uygundur)

    Lot No: 241

    Lot: 241

    GÜMÜŞ YÜZÜK LOTU-Ölçüler: (10.8 Gr) (14-19 Ölçü Arası Uygundur)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KOLYE LOTU-Ölçüler: (9.4 Gr)

    Lot No: 242

    Lot: 242

    GÜMÜŞ KOLYE LOTU-Ölçüler: (9.4 Gr)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KOLYE LOTU-Ölçüler: (11.1 Gr)

    Lot No: 243

    Lot: 243

    GÜMÜŞ KOLYE LOTU-Ölçüler: (11.1 Gr)

    TLSatıldı
  • REPLİKA ATHENA GÜMÜŞ SİKKE TAKI SETİ-Ölçüler: (Küpeler 2.5 cm) (8.3 Gr)

    Lot No: 244

    Lot: 244

    REPLİKA ATHENA GÜMÜŞ SİKKE TAKI SETİ-Ölçüler: (Küpeler 2.5 cm) (8.3 Gr)

    TLSatıldı
  • KALP FORMUNDA DUALI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3Gr) (2.5x1.7 cm)

    Lot No: 245

    Lot: 245

    KALP FORMUNDA DUALI GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3Gr) (2.5x1.7 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ DUALI KOLYE-Ölçüler: ( 3.4 Gr) (2.7x1.6 cm)

    Lot No: 246

    Lot: 246

    GÜMÜŞ DUALI KOLYE-Ölçüler: ( 3.4 Gr) (2.7x1.6 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ SİLAH MODEL KOLYE-ÖLÇÜLER: (13.1 Gr) (Zincir Uzunluğu 55 cm)

    Lot No: 247

    Lot: 247

    GÜMÜŞ SİLAH MODEL KOLYE-ÖLÇÜLER: (13.1 Gr) (Zincir Uzunluğu 55 cm)

    TLSatıldı
  • SAKSAFON GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.9 Gr) (4 cm)

    Lot No: 248

    Lot: 248

    SAKSAFON GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.9 Gr) (4 cm)

    TLSatıldı
  • TELKARİ SANATI GÜMÜŞ YAPRAK MODEL KOLYE-Ölçüler: (3.9 Gr) (4 cm)

    Lot No: 249

    Lot: 249

    TELKARİ SANATI GÜMÜŞ YAPRAK MODEL KOLYE-Ölçüler: (3.9 Gr) (4 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ KORSAN GEMİSİ CHARM-Ölçüler: (2.8 Gr) (1.8 cm)

    Lot No: 250

    Lot: 250

    GÜMÜŞ KORSAN GEMİSİ CHARM-Ölçüler: (2.8 Gr) (1.8 cm)

    TLSatıldı
  • FİL FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (8.2 Gr) (3x2 cm)

    Lot No: 251

    Lot: 251

    FİL FORMUNDA GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (8.2 Gr) (3x2 cm)

    TLSatıldı
  • NİL’İN ANAHTARI ANKH GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (2.6 Gr) (6 Ölçü)

    Lot No: 252

    Lot: 252

    NİL’İN ANAHTARI ANKH GÜMÜŞ YÜZÜK-Ölçüler: (2.6 Gr) (6 Ölçü)

    TLSatıldı
  • ÇİFT TARAFLI HİYEROGLİFLERDEN OLUŞAN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.6 Gr) (2.6x1.7 cm)

    Lot No: 253

    Lot: 253

    ÇİFT TARAFLI HİYEROGLİFLERDEN OLUŞAN GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (3.6 Gr) (2.6x1.7 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ HASIR ÖRGÜ BİLEKLİK-Ölçüler: (5.4 Gr) (19 cm)

    Lot No: 254

    Lot: 254

    GÜMÜŞ HASIR ÖRGÜ BİLEKLİK-Ölçüler: (5.4 Gr) (19 cm)

    TLSatıldı
  • KAPLANGÖZÜ TAŞINDAN CARVİNG FİGA KOLYE-Ölçüler: (3 cm)

    Lot No: 255

    Lot: 255

    KAPLANGÖZÜ TAŞINDAN CARVİNG FİGA KOLYE-Ölçüler: (3 cm)

    TLSatıldı
  • GÜMÜŞ BAĞLILIK YÜZÜĞÜ-Sevgi, birliktelik ve bağlılığın sembbolü olan çift elin birleşmesi tasarımlı 925 ayar Gümüş ‘mEdusA’ eseri yüzüğümüz. 

Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (1.9 gr.)

    Lot No: 256

    Lot: 256

    GÜMÜŞ BAĞLILIK YÜZÜĞÜ-Sevgi, birliktelik ve bağlılığın sembbolü olan çift elin birleşmesi tasarımlı 925 ayar Gümüş ‘mEdusA’ eseri yüzüğümüz. Ölçüler: (Ayarlanabilir Ölçü) (1.9 gr.)

    TLSatıldı
  • GALATASARAY TARAFTAR MİNELİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5.3 Gr) (2.5x1.6 cm)

    Lot No: 257

    Lot: 257

    GALATASARAY TARAFTAR MİNELİ GÜMÜŞ KOLYE-Ölçüler: (5.3 Gr) (2.5x1.6 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE İKONİK LOT

    Lot No: 258

    Lot: 258

    VİNTAGE İKONİK LOT

    TLSatıldı
  • AHŞAP PAPAZ TESBİHİ

    Lot No: 259

    Lot: 259

    AHŞAP PAPAZ TESBİHİ

    TLSatıldı
  • İNCİLİ PAPAZ TESBİHİ

    Lot No: 260

    Lot: 260

    İNCİLİ PAPAZ TESBİHİ

    TLSatıldı
  • DENİZ KABUĞU TASARIMLI PAPAZ TESBİHİ

    Lot No: 261

    Lot: 261

    DENİZ KABUĞU TASARIMLI PAPAZ TESBİHİ

    TLSatıldı
  • VİNTAGE KILIÇ BALIĞI BROŞ-Ölçüler: (5 cm)

    Lot No: 262

    Lot: 262

    VİNTAGE KILIÇ BALIĞI BROŞ-Ölçüler: (5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE KUŞ BROŞ-Ölçüler: (2x4.5 cm)

    Lot No: 263

    Lot: 263

    VİNTAGE KUŞ BROŞ-Ölçüler: (2x4.5 cm)

    TLSatıldı
  • ZİNCİR SALLANTILI İNCİ BROŞ-Ölçüler: (1.5x6.5 cm)

    Lot No: 264

    Lot: 264

    ZİNCİR SALLANTILI İNCİ BROŞ-Ölçüler: (1.5x6.5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE İNCİ BROŞ-Ölçüler: (3 cm)

    Lot No: 265

    Lot: 265

    VİNTAGE İNCİ BROŞ-Ölçüler: (3 cm)

    TLSatıldı
  • AVCI KÖPEK ROZET-Ölçüler: ( 2.5x1.5 cm)

    Lot No: 266

    Lot: 266

    AVCI KÖPEK ROZET-Ölçüler: ( 2.5x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE CAMEO KOLYE LOTU-Tam 3 adet!. Takı tasarımı için uygundur. 
Ölçüler: (3x2 cm)

    Lot No: 267

    Lot: 267

    VİNTAGE CAMEO KOLYE LOTU-Tam 3 adet!. Takı tasarımı için uygundur. Ölçüler: (3x2 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE CAMEO LOTU-Tam 4 adet!.. Bileklik tasarımı için uygundur. 
Ölçüler: (4x3 cm)

    Lot No: 268

    Lot: 268

    VİNTAGE CAMEO LOTU-Tam 4 adet!.. Bileklik tasarımı için uygundur. Ölçüler: (4x3 cm)

    TLSatıldı
  • BRONZ KUMBARA OBJE-ÖLÇÜLER: (3.5x3 cm)

    Lot No: 269

    Lot: 269

    BRONZ KUMBARA OBJE-ÖLÇÜLER: (3.5x3 cm)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE ÇERÇEVE LOTU-Tam 55 adet birbirinden farklı cameo ve broş çerçeveleri. aramakla bulunmayacak bir lot.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    VİNTAGE ÇERÇEVE LOTU-Tam 55 adet birbirinden farklı cameo ve broş çerçeveleri. aramakla bulunmayacak bir lot.

    TLSatıldı
  • KIRIK DOĞAL TAŞLAR TÜP ŞİŞE SETİ

    Lot No: 271

    Lot: 271

    KIRIK DOĞAL TAŞLAR TÜP ŞİŞE SETİ

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SEDEF KOL DÜĞMELERİ LOTU-Tam 6 çift vintage sedef kol düğmesi.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    VİNTAGE SEDEF KOL DÜĞMELERİ LOTU-Tam 6 çift vintage sedef kol düğmesi.

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SENTETİK İNCİ KOLYE-Ölçüler: (94 cm Uzunluğunda)

    Lot No: 273

    Lot: 273

    VİNTAGE SENTETİK İNCİ KOLYE-Ölçüler: (94 cm Uzunluğunda)

    TLSatıldı
  • VİNTAGE SEDEF GERDANLIK-Ölçüler: (48 cm uzunluğunda)

    Lot No: 274

    Lot: 274

    VİNTAGE SEDEF GERDANLIK-Ölçüler: (48 cm uzunluğunda)

    TLSatıldı
  • 1986 MASONİK MADALYA

    Lot No: 275

    Lot: 275

    1986 MASONİK MADALYA

    TLSatıldı
  • VİNTAGE BİJÜTERİK GERDANLIK LOTU-Ölçüler: (45 cm – 52 cm Uzunluğunda)

    Lot No: 276

    Lot: 276

    VİNTAGE BİJÜTERİK GERDANLIK LOTU-Ölçüler: (45 cm – 52 cm Uzunluğunda)

    TLSatıldı
  • SİYAH RUTİLLİ KUVARS TAŞLI ROLEX BİLEKLİK

    Lot No: 277

    Lot: 277

    SİYAH RUTİLLİ KUVARS TAŞLI ROLEX BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • TEKERLEK KESİM TURMALİN TAŞLI BİLEKLİK

    Lot No: 278

    Lot: 278

    TEKERLEK KESİM TURMALİN TAŞLI BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • SİYAH RUTİLLİ KUVARS TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    Lot No: 279

    Lot: 279

    SİYAH RUTİLLİ KUVARS TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • AMETİST SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK-Bulunduğu ortamdaki negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirmesiyle bilinen yüksek kalitede silindirik kesim ametist taşlı Bilekliğimiz

    Lot No: 280

    Lot: 280

    AMETİST SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK-Bulunduğu ortamdaki negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirmesiyle bilinen yüksek kalitede silindirik kesim ametist taşlı Bilekliğimiz

    TLSatıldı
  • SİTRİN TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK-Bolluk ve bereket taşı olarak bilinen yüksek kalitede silindirik kesim sitrin taşlı Bilekliğimiz

    Lot No: 281

    Lot: 281

    SİTRİN TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK-Bolluk ve bereket taşı olarak bilinen yüksek kalitede silindirik kesim sitrin taşlı Bilekliğimiz

    TLSatıldı
  • KAPLANGÖZÜ TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    Lot No: 282

    Lot: 282

    KAPLANGÖZÜ TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • APATİT TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    Lot No: 283

    Lot: 283

    APATİT TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • FLORİT TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK

    Lot No: 284

    Lot: 284

    FLORİT TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • LARİMAR TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK

    Lot No: 285

    Lot: 285

    LARİMAR TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • RUBYZİOSİT TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    Lot No: 286

    Lot: 286

    RUBYZİOSİT TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • GARDEN QUARTZ TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK

    Lot No: 287

    Lot: 287

    GARDEN QUARTZ TAŞI SİLİNDİR KESİM BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • YEŞİM TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK-İmparator taşı olarak anılan , Yüksek kalitede küre kesim yeşim taşı Bilekliğimiz!.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    YEŞİM TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK-İmparator taşı olarak anılan , Yüksek kalitede küre kesim yeşim taşı Bilekliğimiz!.

    TLSatıldı
  • AKİK TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    Lot No: 289

    Lot: 289

    AKİK TAŞI SİLİNDİR KESİM DOGALTAŞ BİLEKLİK

    TLSatıldı
  • BUFALO BOYNUZU USTA İŞİ BALIK FORMLU TESBİH

    Lot No: 290

    Lot: 290

    BUFALO BOYNUZU USTA İŞİ BALIK FORMLU TESBİH

    TLSatıldı
  • SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH-Multi color sıkma kehribar usta işi tesbih. muhteşem renk ve çekim.

    Lot No: 291

    Lot: 291

    SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH-Multi color sıkma kehribar usta işi tesbih. muhteşem renk ve çekim.

    TLSatıldı
  • DALGIÇ USTA İMZALI KUKA TESBİH-Dalgıç usta imzalı usta işçilikli sistemli muhteşem çekim kuka tesbihimiz.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    DALGIÇ USTA İMZALI KUKA TESBİH-Dalgıç usta imzalı usta işçilikli sistemli muhteşem çekim kuka tesbihimiz.

    TLSatıldı
  • 99’LUK SEDEF ANTİKA TESBİH

    Lot No: 293

    Lot: 293

    99’LUK SEDEF ANTİKA TESBİH

    TLSatıldı
  • PETROL YEŞİLİ SIKMA KEHRİBAR TESBİH-Petrol yeşili renginde, sedefvari özel janjanlı simli döküm, İmamesi ateş kehribar ve kuka işçilikli usta eseri sistemli tesbihimiz, muhteşem renk ve çekim.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    PETROL YEŞİLİ SIKMA KEHRİBAR TESBİH-Petrol yeşili renginde, sedefvari özel janjanlı simli döküm, İmamesi ateş kehribar ve kuka işçilikli usta eseri sistemli tesbihimiz, muhteşem renk ve çekim.

    TLSatıldı
  • VİŞNE SIKMA KEHRİBAR TESBİH-Vişne kırmızısı renginde, sedefvari özel janjanlı simli döküm, İmamesi ateş kehribar ve kuka işçilikli usta eseri sistemli tesbihimiz, muhteşem renk ve çekim.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    VİŞNE SIKMA KEHRİBAR TESBİH-Vişne kırmızısı renginde, sedefvari özel janjanlı simli döküm, İmamesi ateş kehribar ve kuka işçilikli usta eseri sistemli tesbihimiz, muhteşem renk ve çekim.

    TLSatıldı
  • PARLAMENT MAVİSİ SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH-Parlament mavisi renginde, sedefvari özel janjanlı simli döküm, İmamesi ateş kehribar ve kuka işçilikli usta eseri sistemli tesbihimiz, muhteşem renk ve çekim.

    Lot No: 296

    Lot: 296

    PARLAMENT MAVİSİ SIKMA KEHRİBAR SİSTEMLİ TESBİH-Parlament mavisi renginde, sedefvari özel janjanlı simli döküm, İmamesi ateş kehribar ve kuka işçilikli usta eseri sistemli tesbihimiz, muhteşem renk ve çekim.

    TLSatıldı
  • GOLDEN ROSARY GERÇEK ALTIN PARÇACIKLI TESBİH-Sertifikalı gönderilecektir.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    GOLDEN ROSARY GERÇEK ALTIN PARÇACIKLI TESBİH-Sertifikalı gönderilecektir.

    TLSatıldı
  • GOLDEN ROSARY ALTIN VARYAKLI TESBİH-Sertifikalı gönderilecektir.

    Lot No: 298

    Lot: 298

    GOLDEN ROSARY ALTIN VARYAKLI TESBİH-Sertifikalı gönderilecektir.

    TLSatıldı
  • USTA İŞİ BALİNA KEMİĞİNDEN YAPILMIŞ 33'LÜK TESBİH

    Lot No: 299

    Lot: 299

    USTA İŞİ BALİNA KEMİĞİNDEN YAPILMIŞ 33'LÜK TESBİH

    TLSatıldı
  • DEVE KEMİĞİ MERCAN İŞLEMELİ ANTİKA TESBİH-İri boy habbelerden oluşan, komple kemik üzeri mercan kakma işçilikli, muhtemelen halep yapımı kallavi bir tesbih. yaşı takriben 30-40 yaşında vardır. püskül komple eskidir & gümüş kaplamadır.

    Lot No: 300

    Lot: 300

    DEVE KEMİĞİ MERCAN İŞLEMELİ ANTİKA TESBİH-İri boy habbelerden oluşan, komple kemik üzeri mercan kakma işçilikli, muhtemelen halep yapımı kallavi bir tesbih. yaşı takriben 30-40 yaşında vardır. püskül komple eskidir & gümüş kaplamadır.

    TLSatıldı
  • CLOİSONNE TESBİH-Vintage tüm habbeler cloisonne tesbihimiz. 1 habbede mine atığı vardır.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    CLOİSONNE TESBİH-Vintage tüm habbeler cloisonne tesbihimiz. 1 habbede mine atığı vardır.

    TLSatıldı
  • RÜZGAR GÜLLÜ BİREBİR OSMANLI BENZETME SIKMA KEHRİBAR TESBİHİMİZ-Komple her habbesi Helezon Rüzgar güllü, kallavi iri boyda, Osmanlıdan neredeyse farksız  Püskül kısmı komple gümüş ve ucundaki paralar Osmanlı paralarıdır. Gümüş püskül ağırlığı 21.5gr.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    RÜZGAR GÜLLÜ BİREBİR OSMANLI BENZETME SIKMA KEHRİBAR TESBİHİMİZ-Komple her habbesi Helezon Rüzgar güllü, kallavi iri boyda, Osmanlıdan neredeyse farksız Püskül kısmı komple gümüş ve ucundaki paralar Osmanlı paralarıdır. Gümüş püskül ağırlığı 21.5gr.

    TLSatıldı
  • KÜRE KESİM GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA TESBİH-Komple 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (24.8 Gr)

    Lot No: 303

    Lot: 303

    KÜRE KESİM GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN KAPLAMA TESBİH-Komple 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (24.8 Gr)

    TLSatıldı
  • KÜRE KESİM GÜMÜŞ TESBİH-Komple 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (24.4 Gr)

    Lot No: 304

    Lot: 304

    KÜRE KESİM GÜMÜŞ TESBİH-Komple 925 Ayar Gümüştür. Ölçüler: (24.4 Gr)

    TLSatıldı
  • REÇİNE KÖPEK BALIĞI DİŞİ MAKROME KOLYELER LOTU

    Lot No: 305

    Lot: 305

    REÇİNE KÖPEK BALIĞI DİŞİ MAKROME KOLYELER LOTU

    TLSatıldı
  • CARVİNG SANATLI SEDEF GERDANLIKLAR

    Lot No: 306

    Lot: 306

    CARVİNG SANATLI SEDEF GERDANLIKLAR

    TLSatıldı
  • CARVİNG SANATLI SEDEF GERDANLIKLAR

    Lot No: 307

    Lot: 307

    CARVİNG SANATLI SEDEF GERDANLIKLAR

    TLSatıldı
  • CARVİNG SANATLI SEDEF GERDANLIKLAR

    Lot No: 308

    Lot: 308

    CARVİNG SANATLI SEDEF GERDANLIKLAR

    TLSatıldı
  • CARVİNG SANATI SEDEF GERDANLIKLAR

    Lot No: 309

    Lot: 309

    CARVİNG SANATI SEDEF GERDANLIKLAR

    TLSatıldı
  • CARVİNG SANATI SEDEF GERDANLIKLAR

    Lot No: 310

    Lot: 310

    CARVİNG SANATI SEDEF GERDANLIKLAR

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİ '' CENTAUR'' İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri centaur ve hayat ağacı intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (3.8x3.5 cm)

    Lot No: 311

    Lot: 311

    SEDEF ÜZERİ '' CENTAUR'' İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri centaur ve hayat ağacı intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (3.8x3.5 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE ŞARAP İCEN ROMALI SOYLU TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''yatağında şarabını içen kadim antik bir adam'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 


Ölçüler: (4x2 cm)

    Lot No: 312

    Lot: 312

    SEDEF ÜZERİNE ŞARAP İCEN ROMALI SOYLU TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''yatağında şarabını içen kadim antik bir adam'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (4x2 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE ŞAHMERAN TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Şahmeran'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 


Ölçüler: (4x2 cm)

    Lot No: 313

    Lot: 313

    SEDEF ÜZERİNE ŞAHMERAN TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Şahmeran'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (4x2 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE KANATLI DENİZ ATI TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Kanatlı deniz atı'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (1.5x3 cm)

    Lot No: 314

    Lot: 314

    SEDEF ÜZERİNE KANATLI DENİZ ATI TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Kanatlı deniz atı'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (1.5x3 cm)

    TLSatıldı
  • YUVARLAK KESİM SEDEF ÜZERİNE GLADYATÖRLER TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Gladyatörler'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 


Ölçüler: (Çap 3 cm)

    Lot No: 315

    Lot: 315

    YUVARLAK KESİM SEDEF ÜZERİNE GLADYATÖRLER TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Gladyatörler'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (Çap 3 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE ELİNDE MIZRAK VE GÜLLE TUTAN ROMALI TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (2.5x1.5 cm)

    Lot No: 316

    Lot: 316

    SEDEF ÜZERİNE ELİNDE MIZRAK VE GÜLLE TUTAN ROMALI TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (2.5x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE CENTAUR TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''CENTAUR'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (3x1.5 cm)

    Lot No: 317

    Lot: 317

    SEDEF ÜZERİNE CENTAUR TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''CENTAUR'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (3x1.5 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE YARIM GEYİK TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Grek sikkesi üzerindeki yarım geyik'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    SEDEF ÜZERİNE YARIM GEYİK TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Grek sikkesi üzerindeki yarım geyik'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir.

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE HORUS’UN GÖZÜ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Horosun gözü'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (2.5x4 cm)

    Lot No: 319

    Lot: 319

    SEDEF ÜZERİNE HORUS’UN GÖZÜ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Horosun gözü'' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (2.5x4 cm)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE IXOYE HAÇ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Baba oğul ve kutsal ruh anlamında oluşan bir kelime olan IXOYE & Haç '' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. 

Ölçüler: (3x2.3 cm)

    Lot No: 320

    Lot: 320

    SEDEF ÜZERİNE IXOYE HAÇ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımında kullanılmak üzere mezata sunulmuştur. natürel sedef üzeri ''Baba oğul ve kutsal ruh anlamında oluşan bir kelime olan IXOYE & Haç '' intagliosu mevcuttur. bir “mEdusA” eseridir. Ölçüler: (3x2.3 cm)

    TLSatıldı
  • SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE BİZANS TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (4x2.6cm) (6.8 gr)

    Lot No: 321

    Lot: 321

    SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE BİZANS TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (4x2.6cm) (6.8 gr)

    TLSatıldı
  • SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE CENTAUR TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler:  (2.2x1.6cm 4 gr.)

    Lot No: 322

    Lot: 322

    SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE CENTAUR TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (2.2x1.6cm 4 gr.)

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE İKON DİNİ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    Lot No: 323

    Lot: 323

    SEDEF ÜZERİNE İKON DİNİ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    TLSatıldı
  • SEDEF ÜZERİNE  MASONİK TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    Lot No: 324

    Lot: 324

    SEDEF ÜZERİNE MASONİK TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    TLSatıldı
  • SEDEF VE JASPER ÜZERİNE  MEVLEVİ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    Lot No: 325

    Lot: 325

    SEDEF VE JASPER ÜZERİNE MEVLEVİ TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞLARI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    TLSatıldı
  • FLORIT ÜZERİ BALIK KABARTMA VE GLADYATÖR OYMA SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    Lot No: 326

    Lot: 326

    FLORIT ÜZERİ BALIK KABARTMA VE GLADYATÖR OYMA SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.

    TLSatıldı
  • SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE ŞARAP İÇEN İMPARATOR TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.  Ölçüler: (4.2 cm çap 24 gr.)

    Lot No: 327

    Lot: 327

    SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE ŞARAP İÇEN İMPARATOR TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (4.2 cm çap 24 gr.)

    TLSatıldı
  • SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE SCARAP TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (2.6x2 cm 8.8 gr.)

    Lot No: 328

    Lot: 328

    SIKMA FİRUZE TAŞ ÜZERİNE SCARAP TEMALI İNTAGLİO SANATI ÇALIŞTIĞIMIZ MÜCEVHER TAŞI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (2.6x2 cm 8.8 gr.)

    TLSatıldı
  • MERMER ÜZERİ MİNYATÜR NÜ KADIN HEYKELİ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (27.2 gr.)

    Lot No: 329

    Lot: 329

    MERMER ÜZERİ MİNYATÜR NÜ KADIN HEYKELİ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (27.2 gr.)

    TLSatıldı
  • DENTRİTLİ OPAL KANATLI ANTİK BÜST BAŞI KABARTMASI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (37.2 gr.)

    Lot No: 330

    Lot: 330

    DENTRİTLİ OPAL KANATLI ANTİK BÜST BAŞI KABARTMASI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (37.2 gr.)

    TLSatıldı
  • GRANİT BAZALT TAŞ ÜZERİNE ANTİK BÜST KABARTMASI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.  Ölçüler: (4x3.2cm 28.2gr)

    Lot No: 331

    Lot: 331

    GRANİT BAZALT TAŞ ÜZERİNE ANTİK BÜST KABARTMASI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (4x3.2cm 28.2gr)

    TLSatıldı
  • ÇAKIL TAŞ ÜZERİ ANTİK BÜST BAŞI KABARTMASI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır.  Ölçüler: (34.6 gr.)

    Lot No: 332

    Lot: 332

    ÇAKIL TAŞ ÜZERİ ANTİK BÜST BAŞI KABARTMASI-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (34.6 gr.)

    TLSatıldı
  • MERMER ÜZERİ ANTİK BÜST BAŞI KABARTMASI BÜYÜK BOY-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (6x3.3cm 75 gr.)

    Lot No: 333

    Lot: 333

    MERMER ÜZERİ ANTİK BÜST BAŞI KABARTMASI BÜYÜK BOY-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (6x3.3cm 75 gr.)

    TLSatıldı
  • MERMER ÜZERİ ANTİK BÜST BAŞLARII KABARTMASI BÜYÜK BOY MECİDİ AİLESİ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (5.6 cm 64 gr.)

    Lot No: 334

    Lot: 334

    MERMER ÜZERİ ANTİK BÜST BAŞLARII KABARTMASI BÜYÜK BOY MECİDİ AİLESİ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (5.6 cm 64 gr.)

    TLSatıldı
  • ÖLÜM VE CEZA TANRISI ANUBİS İNTAGLİO KUVARS TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (5x3.2cm 16 gr.)

    Lot No: 335

    Lot: 335

    ÖLÜM VE CEZA TANRISI ANUBİS İNTAGLİO KUVARS TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Ölçüler: (5x3.2cm 16 gr.)

    TLSatıldı
  • YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir.  Ölçüler: (3.5x3cm5.5 gr)

    Lot No: 336

    Lot: 336

    YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. Ölçüler: (3.5x3cm5.5 gr)

    TLSatıldı
  • YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. (3.5x3cm 5.4 gr)

    Lot No: 337

    Lot: 337

    YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. (3.5x3cm 5.4 gr)

    TLSatıldı
  • YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. Ölçüler: (3.5x3xm 5.2 gr)

    Lot No: 338

    Lot: 338

    YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. Ölçüler: (3.5x3xm 5.2 gr)

    TLSatıldı
  • YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir.   Ölçüler: (3.5x3cm 5.9gr.)

    Lot No: 339

    Lot: 339

    YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. Ölçüler: (3.5x3cm 5.9gr.)

    TLSatıldı
  • YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. Ölçüler: (3.5x3cm 5.7gr.)

    Lot No: 340

    Lot: 340

    YÜKSEK DETAYLI SIKMA KEHRİBAR İNTAGLİO SAHNE TAŞ-Mücevher tasarımlarında kullanılmak üzere çalışılmıştır. Sıkma kehribar özel formüllerle laboratuvar ortamında çeşitli renklerde üretilen ve içeriğinde fenol adı verilen kimyasal bulunan sentetik bir reçinedir. Ölçüler: (3.5x3cm 5.7gr.)

    TLSatıldı